A „True Beauty” sztárja, Moon Ga Young és a „Start-Up” színésze, Kim Seon Ho jelenleg arról tárgyalnak, hogy ismét egy közelgő fantasy romantikus drámában dolgozhassanak.

(Fotó: Salt Entertainment)

Napjaink két felkapott koreai sztárja, Kim Seon Ho és Moon Ga Young uralja a K-dráma világát. Első közös projektjük után a második évada „Welcome to Waikiki” című vígjáték- és baráti sorozatból, ahol bemutatták komikus és egyedi karaktereiket, a két színész valószínűleg újabb rekorddrámát készít majd.

Olvassa el még:Kim Seon Ho színészi utazásáról beszél

A jelenleg is nagy sikert aratott romantikus dráma növekvő népszerűsége miatt az „Igazi szépség” színésznő, Moon Ga Young már különböző ajánlatokat kap, és egyik várható következő projektje a „Link” című dráma lesz, ahol barátjával és korábbi vezető embere, Kim Seon Ho.Január 18-án Moon Ga Young Keyeast Entertainment otthoni ügynökségének képviselője elmondta: 'Moon Ga Young művészünknek felajánlották, hogy szerepeljen a TVN közelgő, 'Link' című drámájában, és jelenleg felülvizsgálja az ajánlatot.

(Fotó: Salt Entertainment)

A „Link” műfajok keveréke: fantasy, romantika és rejtély. Egy férfi történetét meséli el, aki hirtelen újra érezni kezdi mindazokat az érzelmeket, amelyeket akkor érzett, amikor találkozott egy nővel, aki különlegessé vált számára.

Ha Moon Ga Young elfogadja a projektet, Noh Da Hyun karakterét fogja alakítani, egy nőt, aki az élet minden területén szerencsétlen. Ám miután találkozik Eun Gye Hoonnal, a férfival, aki éppen a közelében él, miután a sráccal eltöltött időt, Noh Da Hyun észreveszi, hogy jól érezte magát mellette – és hogy kettejüknek a sorsa, anélkül, hogy tudnának.

Olvassa el még:Cha Eun Woo és Hwang a Yeopban a 'True Beauty' című filmben mutatják meg Moon Ga Young iránti érzéseiket

Moon Ga Young és Kim Seon Ho(Fotó: Kim Seon Ho Instagram-fiókja)

Noh Sang Hoon rendező és Kwon Ki Young író, akik együtt dolgoztak az „I Remember You” című drámában, szintén újra találkoznak a „Link” című filmben.

A hír után Moon Ga Young és Kim Seon Ho rajongói elragadtatták a találkozást, ha valaha is vállalják a feladatot. Mindketten kiválóan teljesítettek saját projektjeikben.

Olvassa el még: Moon Ga Young elküldi Kim Seon Ho-t egy élelmiszerszállító teherautóra

Amellett, hogy kollégák az iparágban, valójában valós barátok. Moon Ga Young még egy food truckot is küldött a színésznek a Start-Up forgatásán, hogy gratuláljon neki.

Izgatottan várod, hogy újra láthatod Kim Seon Ho-t és Moon Ga Youngot egy új drámában? Ossza meg velünk észrevételeit!

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins