Kim Se Jeong bálványból musical-színésznővé, szólóművészvé és most már televíziós sztárig nyugodtan kijelenthető, hogy a mai szakma egyik legkeresettebb sztárja.

Hosszú pályafutása során többnyire mindent átélt. Még a randevúzási pletykák sem újdonságok a színésznő számára, hiszen neki is vannak randevúzási botrányai. Ezek azonban mind csak alaptalan pletykák.

A Yoo Hee Yeolnak adott interjújában Kim Se Jeong elárulta, miért fél az elköteleződésektől. Ha kíváncsi vagy, olvass tovább!Az igazság Kim Se Jeong és EXO Sehun kapcsolatáról

A bálványvilágban az ellenkező nemhez közel lenni szinte botrány.

Kim Sejeong(Fotó: Kim Sejeong hivatalos Instagramja)

Ez az oka annak, hogy amikor Se Jeong és Sehun bálványok nyilvánvalóan közel kerültek egymáshoz a Netflix „Busted” című filmje miatt, ahol mindketten feltűnnek, még véletlenül is, ha ugyanazokat a márkákat hordják, ez randevúzási pletykákra váltott ki.

Ezek a randevúzási pletykák nem váltak jól Se Jeong javára, mivel a rajongók nem csak őt, hanem az anyját is zaklatták.

EXO(Fotó: Exo hivatalos Instagram-fiókja)

Számos rosszindulatú megjegyzés és üzenet után a bálvány-színésznő úgy döntött, hogy tisztázza az őt körülvevő pletykákat.

HA HIÁNYOLTÁL: Kim Se Jeong nettó értéke 2022: Ennyi milliót keresett az „irodai vakrandevú” sztárja az iparágban eltöltött hat év alatt

– Közel állunk egymáshoz, és jó a kémiánk, de soha nem vettük fel a kapcsolatot egymással privátban. Tehát nincs ok aggodalomra” – mondta Kim Se Jeong személyes Instagram-fiókjában élő adásban.

EXO(Fotó: Exo hivatalos Instagram-fiókja)

Ezzel a rajongók továbbra is szurkoltak testvér-szerű kapcsolatuknak, amelyet „SeSe testvéreknek” neveztek el.

Kim Se Jeong feltárja az okokat, miért fél a kötelezettségvállalásoktól

A Yoo Hee Yeolnak adott interjújában Kim Se Jeong kitárta a lelkét, és beszélt szerelmi életéről és félelmeiről.

Kim Sejeong(Fotó: Kim Sejeong hivatalos Instagramja)

Amikor arra kérték, hogy írja le magát saját szerzeményével, a „Maybe I Am”-ot választotta.

Elmondása szerint ez egy dal egy nőről, aki fél a szerelemtől. „Az a típus vagyok, aki könnyen megijed, ha a való életben a szerelemről és a személyes kapcsolatokról van szó” – tette hozzá Kim Se Jeong.

„Elkezdek túlgondolni, amikor egy bizonyos mértékig megnyílok, így soha nem engedem meg magamnak, hogy túl közel kerüljek valakihez” – folytatta kínos mosollyal az arcán.

Az énekes-színésznő elmondta, hogy ha szerelemről vagy zenéről van szó, az írónak minden érzelmet és lelket bele kell önteni, hogy benne legyen empátia, ragaszkodás és őszinteség. Véleménye szerint ebből semmit sem ért el, mert nincs bátorsága.

Arra a kérdésre, hogy miért fél az elköteleződésektől, Se Jeong bevallotta, hogy fél attól, hogy megsérüljön, ahelyett, hogy kapcsolatba kerülne.

„Van egy határozott elképzelésem arról, hogy egyetlen kapcsolat sem tart örökké. Szóval, amikor randevúzok valakivel, folyton arra gondolok, hogy hamarosan szakítani fogunk – mondta tárgyilagosan.

Yoo Hee Yeol adott neki egy tanácsot, hogy legyen bátrabb a szerelmi életében, hogy írjon dalokat a szakításról, a szerelemről és a szívfájdalmakról, amelyeket Se Jeong mohón szeretett volna megírni.

Kim Se Jeong kapcsolati állapota 2022-ben

Kim Se Jeong jelenleg nem keres senkit, aki randevúzna, mivel boldog és elégedett egyedül. Szokásos önmagához hasonlóan a színésznőt is a színészi szenvedély hajtja.

Kim Se Jeong jelenleg azzal van elfoglalva, hogy változatossá tegye színészi szerepeit, és elfogadja a nagyszerű drámaajánlatokat.

Kim Sejeong(Fotó: Kim Sejeong hivatalos Instagramja)

A színésznő 2022 februárjában tér vissza a kis képernyőre egy új romantikus vígjátékkal, a „The Office Blind Date” (Az irodai vakrandi) című drámával Ahn Hyo Seop, Kim Min Gyu és Seol In Ah közreműködésével.

EZ IS SZERETETLEN lehet: SBS Drama Awards 2021 Szívszorító pillanatok Ahn Hyo Seop és Kim Se Jeong, Lee Joon Gi és Kim Ji Eun és másoktól