Kim Myung Soo modern királyfiúvá változik, mint az Amhaeng-eosa című KBS2-dráma főszereplője!

A bálványszínész, ismert nevén L, elfogadta az ajánlatot, amelyről tavaly júniusban tárgyaltak. A Management Leesang ügynökségén keresztül bejelentették, hogy végül elfogadta az ajánlatot. Kim Myung Soo megosztotta „Ez egy új kihívás, amely a modern király uralkodójának szerepét veszi át. Izgatott vagyok, és egy kicsit ideges is vagyok az Amhaeng-eosa című történelmi dráma szereplőjeként.

Kim Myung Soo megerősítette a KBS2 főszerepét(Fotó: MBC The Emperor: Owner of The Mask)

A színész a férfi főszerepet Sung Yi Gyeom szerepében tölti be. A Joseon-dinasztiában élt egy titkos királyi felügyelő és Hongmungwan fiatal hatodik tanácsosa. Sung Yi Gyeom hétköznapi bürokrataként dolgozik, Hongmungwan könyvtárát szervezi. Éjszaka azonban titokban más hivatalnokokkal játszik, és szélhámossá válik.Az 'Amhaeng-eosa' vagy titkos királyi felügyelő cím modern változata továbbra is érvényesül az egész országban. A Joseon-dinasztia korában az „Amhaeng-eosa” kormányzati tisztviselők voltak, akiket a király nevezett ki, és titokban a helyi tartományokba küldtek dolgozni. Meghallgatják a falusiak történeteit, és figyelik a tisztviselőket korrupció miatt.

Kim Myung Soo(Fotó: Wikipédia)

Titkos királyi felügyelőnek lenni nem könnyű munka. A nyilvánosság hangjává válnak, a király fülévé válnak, és el kell rejteniük személyazonosságukat.

Kim Myung Soo egy újfajta karaktert mutat meg ebben a közelgő drámában. Ő a Hallyu hullám reprezentációja, és a modern időkben egy új műfajt játszhat. Ez a második történelmi dráma, amelyben szerepelni fog az MBC 2017-es „The Emperor: Owner of the Mask” című filmje után, amelyben egy királynak álcázott közembert alakított.

Kim Myung Soo színészként debütált egy 2011-es japán drámában. A következő évben szerepet kapott az MBC Flower Band című romantikus vígjátéksorozatában. Azóta a színészi projektek a küszöbön álltak. 2019-ben egy angyal szerepét játszotta az „Angyal utolsó küldetése: Szerelem” című romantikus sorozatban.

Újonnan elkészült romantikus drámája a „Miau, a titkos fiú” volt.

Kim Myung Soo megerősítette a KBS2 főszerepét(Fotó: KBS2)

Az Amhaeng-eosa filmet Kim Jung Min rendezi, és Park Sung Hoon és Kang Min Sun írja.

Ön is izgatott, hogy újra láthatja Kim Myung Soo-t a kis képernyőn? Oszd meg velünk gondolataidat lent!