Sokan szívesen cseréltek volna helyet Kim Kardashian lányának, North Westnek a New York-i divathétre szóló meghívásával, hiszen a híres totló több bemutatón is helyet kapott az első sorban.

Miután dührohamot kapott közvetlenül apja, Kanye West február 12-i Adidas bemutatója előtt, a stílusos baba újabb összeomlást kapott a Valentin-napi Alexander Wang show alatt.

Míg a Vogue szerkesztője, Anna Wintour és Beyonce sztoikusak maradtak az Adidas bemutatóján, az Alexander Wang show résztvevői mindent megtettek, hogy megnyugtassák az ideges babát.Apja, sőt Nicki Minaj is megpróbálta vigasztalni a 18 hónapos divatost.

Egy ilyen nagy (és némileg megterhelő) eseményen lenni túl sok a kislánynak?

Alapján US Weekly , egy játékot megfogó fotós már másodszor is sírni kezdett Kim Kardashian lányát, North Westet a NYFW kiállításon!

'North valójában nagyon jó volt Alexander előadása során, de volt egy pillanata, amikor meglátott egy fotóst a kifutó túloldalán egy játékmajommal, aki pontosan úgy nézett ki, mint otthoni kedvence' - mondta a forrás a kiadványnak.

'Megszállottja ennek, és amikor meglátta, hogy a fotós ugyanazt a kezében tartja, sírni kezdett, és néhány másodpercig kinyújtotta a kezét.'

Talán felzaklatta kedvenc játékának látványa valaki más karjában.

Szerencsére a pillanat eltelt, és a híres kisgyerek „jó lett a bemutatóhoz”.

„A bemutató után a fotós nagyon kedves volt, odajött, odaadta neki a plüssállatot, és boldog volt” – tette hozzá a bennfentes.

Az első dührohama viszont még mindig rejtély.

„Talán csak félt az apjától” – mondta tréfásan Yeezus Helyettes a múlt heti Adidas bemutató után. „Csak azt akarta, hogy az emberek ne legyenek rosszindulatúak az apjával. Mert tudja, hogy az apja szereti a világot, és csak szebbé akarja tenni.

Mit gondol, mitől sírt Kim Kardashian lánya, North West mindkét NYFW-show-n?