Az utóbbi időben Kim Kardashian képeket tett közzé North babáról és férjéről, Kanye Westről Apák napján, és ez nemcsak az Instagramon, hanem a Facebookon is vírusos lett.

Aztán a büszke anyuka, Kim Kardashian ismét megmutatja North baba fotóit a születésnapi tortájával.

A Yahoo News szerint Északnyugati kisbabájuk a legjobb, fesztiválok ihlette 'Kidchella' témájában öltözött az első születésnapi partiján!

Kim Kardashian megosztott egy fotót kedves, 1 éves gyermekéről a karjában (soha ne felejtsd el, a büszke apát, Kanye Westet). A képen North elfújta első születésnapi gyertyáját egy szivárványra festett többszintes torta tetején.

Little North tavaly június 15-én ünnepelte születésnapját, ami idén az Apák napjára esett. Barnabarna, rojtos ruhát és Coachellához méltó virágkoronát viselt a felvételen.

Az Instagram-poszt felirata:

'Lányunk 1. születésnapi bulija! #kidchella,' .

A pár mindent megtettek a lányuk születésnapján. Húga, Kourtney Kardashian hátsó udvara a kaliforniai Calabasasban „Kidchellává” változott, egy komplett óriáskerékkel, ajakszinkronizáló színpaddal, arcfestéssel, ugrálóházzal és sok ételtartóval.

Az E Online-on közzétett képtinik, Kendall Jenner és Kylie Jenner (North legfiatalabb nagynénjei) vihart táncoltak egy színpadon Kanye „Good Life” című dalában.

A 18 éves Kendall bő szabású, szürke crop felsőt és virágos, magas derekú rövidnadrágot, míg a 16 éves Kylie néni égszínkék miniruhát, barna térdig érő, fűzős csizmát és galambkék-szürkét viselt. poncsó.

Jönnek még képek a Baby Northról? Nézzük Kim tweetjét és Instagram-bejegyzését.