Kim Jung Hwa színésznő megtalálta azt a személyt, akivel le akarja tölteni az életét. Bejelentette, hogy idén ősszel férjhez megy a keresztény zeneszerzőhöz, Yoo Eun Sunghoz, aki misszionárius lett.

Kim menedzsment ügynöksége, az S.A.L.T. Az Entertainment nemrégiben kiadott egy sajtóközleményt, amely szerint a 30 éves színésznő a 36 éves Yoo-val köt majd kapcsolatot.

Bár mindkét család találkozott, az esküvő időpontját és helyét még nem tűzték ki.A pár akkor ismerkedett meg, amikor a Korea Food for the Hungry International tiszteletbeli nagykövetei voltak.

Közelebb kerültek egymáshoz, amikor Yoo Eun Sung megkomponálta neki a „Hello Agnes” című dalt. A dal címe ugyanaz, mint a „Hello Agnes” című könyvnek, amelyet Kim írt. A könyv részletezi az Agnes nevű ugandai gyermek támogatásával kapcsolatos tapasztalatait. Kim a dalszövegeket is írta Yoo zenei kompozíciójához.

A párnak nyilvánvalóan sok a közös vonása, és most van egy közös lányuk.

„Kapcsolatuk annál értékesebbnek tűnik, ahogy a lányuk, Agnes révén találkoztak, aki csodát hozott Jung Hwa életébe, és a megosztás révén” – mondta S.A.L.T. Szórakozás sajtóközleményükben.

SÓ. Az Entertainment Agency boldog házasságot kíván a párnak, és arra kérte a rajongóit, hogy tegyék ugyanezt.

'Reméljük, sok áldást és szeretetet küld Kim Jung Hwa új kezdetére a párjával, hiszen nem egyedül, hanem együtt sétálnak életük hátralévő részében' - áll a sajtóközleményben.

A színésznő a 'You and You' című Lee Seung Hwan klipben debütált. Szerepelt drámákban és filmekben, legutóbb Seol Jiként a „King Gwanggeto”-ban és Kim Joo Hee-ként az „Ugly Cake”-ben.

Amikor megjelent a „Nonstop” című drámában, a pletykák összefüggésbe hozták a színésznőjével, Jo In Sunggal, de ő tagadta ezeket a pletykákat.

„Nem volt kapcsolat köztem és Jo In Sung között” – mondta Kim. „Csak azért ismertük egymást, mert drámaszínészek voltunk. Jo In Sung és én soha nem voltunk ilyen közel.

A színésznő öt évig járt Lee Seung Hyun musicalszínésszel. Akkor ismerkedtek meg, amikor egy musicalben dolgoztak együtt, és kapcsolat alakult ki. Mivel Lee énekzenére szakosodott, megtanította Kimet énekelni, majd később egyre közelebb kerültek egymáshoz, amikor együtt vettek részt önkéntes munkában, ugyanabban a nemzetközi segélyprogramban.

Nem tudni, mikor ért véget Kim és Lee kapcsolata, de Kim és Yoo már nyolc hónapja járnak.