Két évvel legutóbbi képernyős megjelenése után Kim Jae Wook végre készen áll egy újabb kihívásra. A veterán színész a „Rendőregyetem” sztárjával, Krystal Junggal karöltve készül az „Őrült szerelem” című romantikus vígjátékban!

Kim Jae Wook feltárja az okot, ami miatt az „őrült szerelem” mellett döntött

A várva várt megjelenés előtt Kim Jae Wook színész elárulja, miért döntött úgy, hogy az új KBS-drámában szerepel. Arról is beszélt, hogyan készült az „Őrült szerelem”-ben játszott szerepére.

A KBS új romantikus vígjátéka a katasztrofális szerelmi történetet mutatja be a folyamatosan halálos fenyegetéseket kapó nárcisztikus vezérigazgató és halálosan beteg titkára között.(Fotó: KBS)
Kim Jae Wook és Krystal Jung

A drámában Kim Jae Wook Noh Go Jin szerepét játssza, aki egy oktatási vállalat rendkívül intelligens vezérigazgatója és Dél-Korea legjobb matematika oktatója. Krysta Jung alakítja Noh Go Jin nem vonzó titkárnőjét, Lee Shin Ah-t.

Kim Jae Wook, akit utoljára a 2019-es 'Her Private Life' című rom-com sorozatban láthattunk, elmagyarázta, hogy azért választotta az új műben való szereplést, mert olyasmit szeretett volna adni a nézőknek, ami szórakoztatja őket.

(Fotó: KBS)
Kim Jae Wook mint Noh Go Jin

Így érvelt: „Mivel nehéz helyzetben vagyunk, szeretnék egy olyan projektben szerepelni, amely sokkal inkább meg tudja nevettetni a nézőket, mint valami hátborzongató és ijesztő”.

HA HIÁNYOLTÁL: Krystal Jung Bridezilla lesz a Kim Jae Wookkal való esküvőjében az „Őrült szerelem” című filmben

Az újonnan megjelent egyéni poszteren Noh Go Jin nárcisztikus személyiségét fitogtatja. Bár öltönyében és nyakkendőjében remekül néz ki, leereszkedő tekintetétől hidegrázik.

(Fotó: KBS)
Kim Jae Wook

A plakát felirata így fordítható: „Meg fogsz ölni? Nekem? Én vagyok a 190-es IQ-s zseni Noh Go Jin! Érdekes módon még akkor is büszkélkedhet intelligenciájával, ha gyilkossággal fenyegetik.

Így készült Noh Go Jin új színészi szerepére

Kim Jae Wook gátlásokkal küzdő emberként jellemezte karakterét. Noh Go Jin alapos üzletember, aki nem bízik teljesen az emberekben.

Nagyon magas intelligenciája miatt Noh Go Jin nem próbál megérteni másokat, mert azt hiszi, hogy felsőbbrendű náluk.

(Fotó: KBS)
Kim Jae Wook mint Noh Go Jin

Annak érdekében, hogy teljesen szinkronizáljon karakterével, Kim Jae Wook azzal töltötte az idejét, hogy a szerepe megfelelő ábrázolásának módjait keresse.

„Megnéztem a munkakör leírását” – magyarázta Kim Jae Wook. 'Gondoskodtam arról is, hogy megismerjem Noh Go Jin személyiségét, érzéketlenségét, közömbösségét és még sok mást.'

OLVASS TOVÁBB: Kim Jae Wook karizmatikus intelligenciát sugároz a „Crazy Love” című filmben Krystal Junggal

A színész új oldalát kívánja megmutatni önmagának, egyike azon kevés okoknak, amiért olyan szereppel próbálkozott, amilyet korábban soha.

(Fotó: KBS)
Kim Jae Wook mint Noh Go Jin

'Remélem, hogy a dráma őrülten megnevettet, rezonál a karakterekkel, és teljesen megszereted a történetet' - szólította meg Kim Jae Wook a potenciális nézőket. „Kérjük, várja az „Őrült szerelem” egyedülálló romantikáját.

Eközben az „Őrült szerelem” március 7-én, hétfőn 21:30-kor kerül először adásba. KST a KBS2-n.

Ha lemaradt volna, nézze meg a hűsölést bevezető a drámáról itt:

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Elijah Mully.