Kim Hyun Joong elhagyta a Barefooted Friends varietéját, hogy felkészüljön az Inspiring Generation című új drámájára.

Szórakoztatóügynöksége, a Key East Entertainment szerint Kim távozását nem szabad a műsor érdemeinek tükröződéseként tekinteni. Távozásának egyetlen oka a konfliktusok ütemezése volt.

„A „Barefoot Friends” október 27-i forgatása volt Kim Hyun Joong utolsó filmje” – mondta ügynökségének képviselője. 'Fel akar készülni a közelgő drámájára, hogy a lehető legjobb fényben mutassa meg magát.'Egy ideje nem látták őt a rajongók egy drámában. Az énekesnőt és színészt utoljára két évvel ezelőtt láthatták a „Dream High” cameóban, három éve pedig a „Playful Kiss” című filmben volt főszerep.

Az egyik oka annak, hogy a „Mezítlábas barátok”-ba való illeszkedés olyan bonyolulttá vált, mert új drámáját Kínában forgatják. Az Inspiring Generation az 1930-as évek Sanghajban játszódik, és Kim egy Sin Jeong Tae nevű backstreet harcost alakít majd. A történet egy azonos nevű mangán alapul.

Az SS501 bálványénekese kdrama sztár lett, amikor Yoon Ji Hoo-t alakította a 2009-es „Boys Over Flowers” ​​című drámában, amelyet a „Hana Yori Dango” japán mangából adaptáltak. Ezért a drámáért a legjobb színész és a népszerűség díjat is megkapta. Ezután feltűnt a 'Playful Kiss'-ben, amely szintén japán mangán alapult. Aztán beleegyezett, hogy megjelenjen a manga-alapú 'City Conquest'-ban, amelyet töröltek.

De nem Kim az egyetlen sztár, akinek előfordulhat, hogy az ütemezési konfliktusok miatt távoznia kell a „Mezítlábas barátok”-ból. Yoon Shi Yoon-nak és Uee-nek szintén közelgő drámai kötelezettségei vannak.

Bár Yoon Shi Yoon ügynöksége azt állítja, hogy nem tervezi a távozást, szerepet játszik a „Miniszterelnök és én” című drámában, amelynek forgatása decemberben kezdődik.

Az SBS képviselői szerint még semmit sem erősítettek meg arról, hogy elhagyta a műsort. – Még mindig tárgyalunk.

Ügynöksége, a Taxi Entertainment szerint elmondja a műsorban.

'Még ha drámai elköteleződései is vannak, a forgatás hétvégén zajlik, így nem lesz probléma' - mondta a Taxi képviselője.

Uee már forgatja az „Arany szivárvány” című drámát Jung Il Woo-val. Igyekszik mindkettőt beilleszteni az ütemtervébe.

A „Mezítlábas barátok” nem szerepelt jól az értékelésekben. A reality varieté show szabadtéri kihívásokkal indult, majd a hírességek otthonában való főzésre összpontosított, ami némileg javította az értékeléseket. De ha ezek a sztárok elhagyják a felállást, amelyben Kang Do Hong, Yoon Dong Shin és Eun Ji Won is szerepel, egyesek attól tartanak, hogy a show nem marad fenn.