A közelgő K-dráma „Yumi's Cells” főszereplői, Kim Go Eun és Ahn Bo Hyun elbűvölő aurát sugároztak a premier előtti sajtótájékoztatón.

Érdekes módon a páros megmutatta egyedi kémiáját, miközben a média előtt pózolt a PD Lee Sang Yeob című dráma mellett.

A Kim Go Eun ruha ára 50 000 dollár

Kim Go Eun Yumi(Fotó: Dispatch_Style Hivatalos Instagram)

A 30 éves szépség egyszerű, de ellenállhatatlan látványvilágával nyűgözi le a közönséget, fekete tunikája fehér gallérral a Chanel 2021/2022-es őszi-téli kollekciójából, 3100 dolláros árcédulával.Ezután egy pár klasszikus, lakkbőr Belle Vivier Trompette pumpával 775 dollárért, valamint a Coco Crush kiegészítőivel és a N°5 nyaklánccal, összesen 46 050 dollárért tette le a megjelenését.

Másrészt, az 'Itaewon Class' színész matiné bálvány hangulatot áraszt egy teljesen fekete ruhában, fekete garbót visel, amihez crop öltöny és nadrág párosul.

Ahn Bo Hyun(Fotó: Dispatch_Style Hivatalos Instagram)

Kim Go Eun és Ahn Bo Hyun felfedi egymásról az első benyomásukat

(Fotó: NEWS 1 KOREA)

A „Yumi's Cells” sajtótájékoztatón a színészek megosztják egymással gondolataikat egy webfilm alapú drámában.

A Hallyu sztár, aki Kim Yumi címszereplőjét alakítja, felidézte első benyomását Ahn Bo Hyunról, akit feltűnő arcvonásaiért dicsért.

– Szerintem nagyon menő és jóképű. Meglepődtem, mert magas volt és termetes.

Ugyanez vonatkozik a férfi főszereplőre is, aki méltatta Kim Go Eunt a webfilm karakterrel való hasonlóságaiért, hozzátéve, hogy a színésznő Yumival azonosan nézett ki.

Go Eun látszólag megosztotta, hogy a karaktert „a lehető legközelebb az igazsághoz” akarta ábrázolni, ezért a jellegzetes tompa frufru.

OLVASS TOVÁBB:A 'Yumi's Cells' előzetes kiemelése Kim Go Eun és Ahn Bo Hyun első találkozása

Ahn Bo Hyun „Megtiszteltetés”, hogy Kim Go Eun mellett dolgozhat

Ahogy az esemény folytatódott, a 33 éves színész háláját fejezte ki, amiért a 'Yumi's Cells' főszerepét választották.

Emellett azt is megosztotta, hogy mennyire 'megtisztelő' a színésznővel való együttműködés, rámutatva a férfi főszereplőkre, akikkel korábban együtt dolgozott.

„Megtiszteltetés volt, hogy együtt szerepelhettünk. Megtiszteltetés, hogy azzá válhatok. Valójában ez olyan szinkron, mint Yumi.

Kim Go Eun a Hallyu világ legfényesebb sztárjaival dolgozott együtt; ide tartozik Gong Yoo és Lee Dong Wook a „Goblin” megasláger K-drámában, valamint az OG Oppa Lee Min Ho a „The King: Eternal Monarch” rejtélyes sci-fi sorozatban.

A 'Yumi's Cells' PD utal a közelgő tvN dráma fókuszára

Yumi(Fotó: Dispatch_Style Hivatalos Instagram)

A PD Lee Sang Yeob bepillantást engedett a közönségnek, hogy mire számíthat a hamarosan bemutatásra kerülő „Yumi's Cells” című drámában, és elmondta, hogy ez egy „érdekes” és jó közérzetű szerelmi történet, amelyre mindannyiunknak szüksége van.

„Ha ránézünk a cellákra, egy olyan új drámát látunk, amelyet még soha, úgyhogy nem volt ok arra, hogy ne tegyük” – tette hozzá.

A közelgő K-dráma, a „Yumi's Cells” a hétköznapi irodai lány, Yumi történetét követi nyomon, aki rendkívüli életet él, miután mély kómába esett.

Yumi(Fotó: tving hivatalos Instagram)

Ez egy traumás szakításnak köszönhető, amely miatt küszködött érzelmei és érzései feldolgozásával.

A dolgok azonban megváltoznak, amikor keresztezi útjait a játékfejlesztő Goo Woonggal, akit Ahn Bo Hyun alakít.

Yumi(Fotó: tving hivatalos Instagram)

A 'Yumi's Cells' premierje szeptember 17-én várható, minden pénteken és szombaton a tvN-n.

HA ELMARADTA: Kim Go Eun lenyűgöző víz alatti fotót osztott meg egy kisebb baleset után a 'Remény tengere' című valóságshow-ban

A cikk tulajdonosa a KDramastars

Írta: Geca Wills