Kim So Eun és Song Jae Rim lehet a legnépszerűbb pár a We Got Married történetében, de a képernyőn megjelenő kapcsolatukkal bajba kerülhet.

Kim So Eun színésznő, aki a „Boys Over Flowers” ​​és a „The Liar Game” című filmekben játszott szerepeiről ismert, Son Ho Joon színésszel, aki jelenleg a „Napi három étkezés – Fishing Village” című filmben szerepel. Utoljára a „Trot Lovers” és a „Full Sun” című drámákban volt látható.

A The Fact koreai hírügynökség lefotózta a színészeket Hanamdongban és Gangnamban, és arra utalt, hogy randevúznak. Február 7-én szintén látták őket együtt italozni Chungdamdongban, majd később Son Ho Joon otthonába mentek.Ügynöksége, a Fantagio megerősítette, hogy a színészek valóban időt töltöttek együtt, de csak barátok voltak, és más barátokkal töltik az időt.

„Megerősítettük, hogy miután kijöttek az étteremből, Son Ho Joon házába költöztek, hogy csatlakozzanak barátaikhoz” – mondta a Fantagio képviselője. – Sok emberrel voltak akkoriban.

A 'We Got Married' producerei erősen ellenzik a randevúzást, és a műsorból való kizáráshoz vezethet. Fantagio február 9-én kiadott egy nyilatkozatot, amelyben kitart amellett, hogy a színésznő nem randevúz.

'Megerősítettük, hogy a Kim So Eun és Son Ho Joon közötti randevúzási pletykák, amelyekről ma számoltak be, hamisak.'

Kim So Eun ügynöksége azt mondta, hogy ők ketten eredetileg egy közös barátjukon keresztül találkoztak hivatalos környezetben, és barátok lettek.

'Több mint férfiként és nőként közeledni egymáshoz, színésztársakként természetesen nőtt barátságuk, amikor a randevúzási pletykák napvilágra kerültek' - mondta a Fantagio képviselője.

Az ügynökség azt mondta, hogy Kim So Eun tisztában van a valóságshow forgatása közbeni feladataival, és nagyon óvatosan találkozott Sonnal, ami sajnos félreértéshez vezetett.

'Kérjük, hogy ebből ne fakadjanak spekulációk és félreértések.'

Eddig a We Got Married producerei úgy döntöttek, hogy hisznek Kim So Eunnak.

A We Got Married producere, Sun Hye Yoon azt mondta az Osen koreai médiának, hogy a színésznő tagadta a kapcsolatot, és ezt elfogadják. Ha egyáltalán fennállna annak a lehetősége, hogy tettei veszélyeztetik a műsor őszinteségét, a műsor producerei megteszik a szükséges lépéseket.

'Mivel nagyon is tisztában van azzal, hogy milyen károkat okozhat a randevúzás a műsorban, úgy gondolom, hogy nem viselkedne elgondolkodva' - mondta Sun.

A színészeknek megvan a beütemezett forgatása, és az a tervek szerint fog haladni.

Nem ez az első eset, hogy a műsor producerei randevúzási botránnyal szembesülnek. Januárban Hong Jung Hyun, aki a 'We Got Married' másik kiadásában szerepel, randevúzási botrányba keveredett az After School's Nana-val. A műsorban Girl's Day's Yura-val párosították. Hong Jung Hyun tagadta, hogy Nanával randevúzna, és a sorozat forgatása folytatódott.

2013-ban Oh Yeon Seoról azt pletykálták, hogy egy színésztársával, Lee Jang Woo-val randizott, miközben Lee Joonnal szerepelt a We Got Married című sorozatban. Megesküdött, hogy nem igazán randizott Lee Jang Woo-val, és bocsánatot kért Lee Joontól, amiért belekeveredett a botrányba. A netezőket felháborította Oh Yeon Seo árulása, és kérték, hogy távolítsák el a programból.