Az OCN hétvégi akció-thriller-rejtélyes drámája, a „Chimera” új kulisszák mögötti fotókat mutatott be a főszereplőkről, Park Hae Soo-ról és Lee Hee Joonról.

A frissen megjelent fotók a két színész tagadhatatlanul kiemelkedő színészi képességeit és kifogástalan barátságát emelték ki.

Park Hae Soo és Lee Hee Joon kifogástalan kémiát mutat be új „Chimera” kulisszák mögötti fotókon

A „Squid Game” színésze, Park Hae Soo és a tapasztalt sztár, Lee Hee Joon szívszorító színészi előadásukkal díszítik a kis képernyőt az OCN „Chimera” című műsorán keresztül, amely minden szombaton és vasárnap kerül adásba.

Az izgalmas dráma három különböző, az élet különböző területeiről származó ember történetét követi nyomon, egyetlen céllal.

Erőszakos bűncselekmények nyomozója, Cha Jae Hwan (Park Hae Soo), a világhírű sebész, Lee Jung Yeop (Lee Hee Joon) és a bűnözői profilozó Eugene Hathaway (Claudia Kim), három ember, akik mindannyian a „Chimera” elnevezésű sorozatgyilkosság mögötti igazságot keresik. ami 35 év után indult újra.

(Fotó: OCN) Lee Hee Joon és Park Hae Soo

HA HIÁNYOLTÁL: Park Hae Jin, Cha Eun Woo, Lee Yi Kyung, Kim Seon Ho és mások: Íme a legmenőbb koreai színészek, akiket most követned kell a TikTokon

Az újonnan megjelent kulisszák mögötti fotók bemutatják Park Hae Soo és Lee Hee Joon kifogástalan kémiáját, megmutatva meleg mosolyukat és játékos oldalukat, annak ellenére, hogy a karakterek a képernyőn egymás ellen bosszút álltak.

(Fotó: OCN) Park Hae Soo

Bár új projektjük tele van negativitással, gyilkosságokkal és heves jelenetekkel, a két sztár kitűnő professzionalizmusról tesz tanúbizonyságot, játékosan és melegszívűen viselkednek egymással és produkciós csapatukkal, miközben a kamera nem forog.

(Fotó: OCN) Park Hae Soo és Lee Hee Joon

EZ LEHET TETSZI: Ji Yi Soo kifejti gondolatait az új melodráma „szponzoráról” + színésznő összehasonlítja az új szerepet a „When the Camellia Blooms” előző karakterével

A rajongók és a nézők izgatottságukat fejezték ki Park Hae Soo és Lee Hee Joon képernyőn kívüli barátsága miatt, ami nagyban ellentétes karaktereik kapcsolatával, akik egymást kergetik a Kim Do Hoon rendezte akcióthriller-drámában.

A „Chimera” 7. epizód megjelenési dátuma és hol nézhető

Korábban Lee Jung Yeop (Lee Hee Joon) orvossebész ragadta meg a nézők együttérzését, miután bombakészítéssel megmentette Cha Jae Hwant (Park Hae Soo) egy szívdobogtató helyzettől.

A rajongók Lee Jung Yeop valódi színeivel kapcsolatos gyanúja azonban felerősödik, mivel a CCTV felvételei Lee Jung Yeopra mutatnak, aki egy „kimérára” emlékeztető, oroszlánként ülő műanyag palackot tart a kezében.

ESETLEG EZEK IS ÉRDEKELHETNEK: Lee Ji Hoon és Han Chae Young vonzódik egymás erős és ambiciózus személyiségéhez az új romantikus drámában, a „szponzorban”

Másrészt az OCN eredeti akció-thriller-drámája, a „Chimera” minden szombaton és vasárnap este 10:30-kor kerül adásba. KST.

A „Chimera” 7. részét november 20-án, szombaton mutatják be az OCN-en.

Nézze meg a kulisszák mögötti videót itt :

Mi a véleményed a két színész barátságáról? Ossza meg velünk gondolatait az alábbi megjegyzésekben!

Kövesse a KDramastars oldalt további koreai drámafrissítésekért!


A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.
Elijah Mully írta ezt.