Jó hír a játékrajongóknak, mivel a Koe Tecmo következő Dynasty Warriors játékához, a Dynasty Warriors 9-hez új frissítések jelentek meg.

Az Examiner.com arról számolt be, hogy a Koei Tecmo tervei között szerepel a Dynasty Warriors 9 elkészítése, és valószínűleg jövőre, 2015-ben vagy a 2014-es ünnepi szezonban fog megjelenni, mint bármely korábbi Dynasty Warriors játék. Egyelőre nincs további információjuk az új karakterekről és a játékmenetről.

A Cyberland arról számolt be, hogy a Koei Tecmo Games bejelentheti a Dynasty Warriors 9-et a 2014-es Tokyo Game Show-n, egy pletyka trailerrel és játékbemutatóval, valamint hozzáteszi, hogy az új Dynasty Warriors játék a pletykák szerint kizárólag PlayStation 4-re vonatkozik.Sajnos a Koei Tecmo nem mutatta be a játékot a TGS 2014-ben, de a Cyberland jelentése szerint a Koei Tecmo bejelentheti a játékot a következő EGX 2014 játékeseményen.

A Dynasty Warriors az Omega Force és a Koei által létrehozott taktikai akciójátékok sorozata. A díjnyertes sorozat Koei körökre osztott stratégiájának, a Romance of the Three Kingdoms sorozatának a spin-offja, amely lazán az azonos nevű kínai klasszikus regény köré épül.

A Dynasty Warriors nyolc folytatást és számos mellékterméket szült, köztük a Dynasty Tactics-t, a Warriors Orochi-t és az anime alapsorozatokat, mint például a Dynasty Warriors: Gundam, a One Piece: Pirate Warriors és a Fist of the North Star: Ken's Rage.

A Koei Tecmo jelenleg a játék második kiegészítőjén, a Dynasty Warriors 8: Empires-en dolgozik, és 2014. október 23-án jelenik meg PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re és Xbox One-ra Japánban.

Bejelentették, hogy a Dyansty Warriors 8: Empires 2015 elején jelenik meg Észak-Amerikában. a játék Facebook-oldalának bejegyzése szerint .

A játékosok láthatják a Dynasty Warriors 9-et az EGX 2014-en? Hangzik el az alábbi megjegyzések részben.