Miután a hírek arról szóltak, hogy Kelly Clarkson férje, Brandon Blackstock megcsalta az énekes-dalszerzőt, azonnal elterjedtek a közelgő válásról szóló pletykák. A helyzet azonban bonyolulttá vált, mivel az „American Idol” sztárja terhes volt, és akkoriban nem akart elválni.

A házassági gondok ellenére Kelly Clarkson (32) a 2015-ös Grammy-díjátadón végig Twitteren üzent, miközben kisbabájával, Riverrel volt otthon. Úgy tűnt, nagyon jól érezte magát.

A jelentések szerint Clarkson tweetjei hosszú idő óta a legviccesebbek voltak:Clarkson menedzserén, Narvel Blackstockon keresztül ismerkedett meg férjével, Brandon Blackstockkal. Brandon Narvel fia volt.

– Brandon a menedzserem fia. Hat éve ismerem, de házas volt. Aztán hirtelen ott volt a Super Bowlban, és szingli lett” – mondta Clarkson.

A páros 2012 februárjában kezdett randevúzni, 2012 decemberében eljegyezték, majd 2013. október 20-án házasodtak össze. Tavaly júniusban született lányuk.

A Divorce Debbie jelentése szerint Kelly Clarkson és Blackstock nagyon együtt tűntek 2012-ben. Ugyanebben az évben Blackstock elvált első feleségétől, aki állítólag azt mondta, hogy a Brandon megcsalásáról szóló pletykák hazugságok, és a legjobbakat kívánja. Kelly számára.

A Brandon megcsalásáról szóló pletykák hetekkel a házasságuk után jelentek meg. A jelentések szerint Brandon egy ideje csal. Egy meg nem nevezett nő még azt állította, hogy nem feküdt le Brandonnal, de meghitt kapcsolatban álltak egymással.

Két hónappal az újév után Clarkson és Blackstock még mindig a vihart lovagolja, és házasok maradnak. A csaló pletykákról állító személyről nem hallottak, Brandon pedig úgy tűnik, hogy viselkedik.

Mi a véleményed ezekről a Kelly Clarkson válási pletykákról? Hangot lejjebb!