Lee Chun Hee és Jun Hye Jin a 2009-es „Smile” kdrama forgatásán ismerkedtek meg, de csak a dráma véget ért, és újra találkozott vele, és csak akkor jött rá, mennyire vonzó a színésztársa.

„Amikor a dráma vége után találkoztam vele, egy teljesen más oldalát ismertem meg” – mondta Lee Chun Hee. 'Mindig is csinosnak tartottam, de azt hiszem, akkor jöttem rá, hogy tényleg csinos.'

A „Smile” című vígjátékban egy párost alakítottak, akikben lassan érzések alakultak ki egymás iránt, és egymásba szerettek. Ez történt a való életben is, a korkülönbség ellenére.Ő 30 éves volt, ő pedig csak 21 éves, amikor forgatták a drámát, de a kilenc év korkülönbség soha nem okozott problémát a kapcsolatukban.

'Soha nem éreztük a korkülönbséget' - mondta Lee Chun Hee, aki a 'Beautiful' és a 'Gloria' című filmekben szerepelt, és nemrégiben alakította a kíváncsi étteremtulajdonost, a 'Mastert' a 'Dating Agency Cyrano'-ban. Az SBS „Family Outing” varietéjában való szerepléseiről is ismert.

Énekkel könyörgött neki. Szerenádba kezdett a „One Night of TV Entertainment” című műsorban, de abban a pillanatban, amikor szeme találkozott az övével, elfelejtette a dalszöveget. Elővette a zsebében lévő gyűrűt, és ott helyben megkért. Elfogadta.

2011 márciusában házasodtak össze a szöuli Grand Walkerhill Hotelben. Gong Yoo színész, Lee legjobb barátja volt az esküvőjük vezető tagja. A pár Hawaiin nászútra ment, és 2011. július 30-án megszületett a lányuk.

Jun Hye Jin, akinek a színészi önéletrajzában szerepelnek a „Saját világ uralkodója”, „A család becsülete” és az „Egymillió rózsa” drámák, valamint az „Árnyak a palotában” és a „Családi ügyek” című filmek, nem sok színészi szerepet kapott ami az esküvője óta folytatódik. Otthon maradt a pár lányával.

A pár azonban jelenleg promóciós nagykövetként szolgál az UNICEF 11-ébenthNemzetközi Béke Maraton. Az esemény bevételét az UNICEF-nek, az ENSZ gyermekeket segítő szervezetének ajánlják fel.

Ahogy a szülők azt mondják, tudatában vannak annak, hogy segíteni kell a gyerekeken szerte a világon.

'Elfelejtjük hálásnak lenni a dolgainkért, amíg nem látjuk, hogy ezek a gyerekek szegénységben és éhezésben szenvednek' - mondta Lee Chun Hee és Jun Hye Jin nyilatkozatában. 'Apróság, amit csinálunk, de reméljük, ezek a gyerekek nem veszítik el az álmaikat.'