Katy Perry egy fogadáson találkozott Hillary Clintonnal a Barnes & Noble-ban, a Los Angeles-i The Grove bevásárlóközpontban, június 19-én, csütörtökön.

A 'Roar' énekesnője megosztotta a pillanatot 5,5 millió Instagram-követőjével, és közzétett egy fotót kettejükről az üzenettel együtt: 'Mondtam @hillaryclintonnak, hogy írok neki egy 'téma' dalt, ha szüksége lesz rá. A hírt a Twitteren is terjesztette. Perry ír majd elnöki főcímdalt Clintonnak?

A Ready For Hillary szuper PAC, amely arra az esetre gyűjt pénzt, ha Clinton befut a Fehér Házba, márciusban debütált egy videóval, amelyen a politikus képei szerepelnek Perry slágere, a „Roar” kíséretében a Daily Mail szerint. Szóval lehet, hogy nem teljesen kizárt!A Roar énekesnője nemrég megmutatta kifehéredett szemöldökét, Lady Gaga és Miley Cyrus bizarr stílusjegyeit követve. Chloë Sevigny, Beth Ditto és Kendall Jenner is látható volt a furcsa divatirányzatban.

Új, kifehéredett szemöldöke mellett Perry a hét elején kedden is nagy hírekkel szolgált: bejelentette lemezkiadójának elindítását, amely hivatalos nevén Metamorphosis Music, a jelenlegi kiadójával, a Capitol Records-szal közös vállalkozás.

A 'Roar' énekesnője azt is bejelentette, hogy kiadójának első előadója a jordán-amerikai énekes-dalszerző, Ferras, aki nyáron vele együtt turnézik Prismatic World Tour-ján. Perry vendégszerepel a hsi „Legends Never Die” című dalában is.

Ha egy kicsit több Katy Perryre vágysz ezen a hétvégén, megnézheted filmjét a Facebookon. A Facebook június 20-án, pénteken kezdte kölcsönözni Katy Perry 2012-es „Katy Perry: Part of Me” című dokumentumfilmjét közvetlenül a popsztár Facebook-rajongói oldalán. A film 4 dollárba kerül 48 órára kölcsönözve, és megtekinthető a Facebook weboldalán.