A Dawson's Creek egykori színésznője, Katie Holmes újabb szerepet kap majd a tarsolyában. Elárulta, hogy az All We Had című filmben debütál majd rendezőként.

A film egy anya és lánya életét követi nyomon, akik talán összetörtek, de mindketten megnyugvást találtak kisvárosukban. Utazók ma .

Az 'All We Had' című filmet Josh Boone írta, aki rendezte John Green bestseller-regényét, a The Fault In Our Stars című filmet, valamint egy másik, a 'Stuck in Love' című filmet is - erősítette meg ugyanez a kiadvány.Holmes hivatalos közleményt adott ki, amely megerősítette a hírt, és azt mondta: 'Nagyon izgatott vagyok és megtiszteltetés számomra, hogy együtt dolgozhatok Jane-nel és Josh-al ebben a projektben, és nagyon várom, hogy Annie hihetetlen karaktereit a képernyőre vigyem.'

A színésznő az említett filmben is szerepel majd, és az anya, Rita Carmichael szerepét játssza majd, aki mindent feláldoz 13 éves lánya, Ruthie érdekében. Aceshowbiz jelentették.

A film további szereplői közé tartozik: 'Peter Pam, egy transznemű pincérnő; Hank és Dotty Hanson, egy vasbolt tulajdonosai; Patti, a kíváncsi szomszédjuk; és Vick Ward, egy furfangos jelzáloghitel-bróker, aki ráveszi Ritát, hogy vegyen fel másodlagos jelzálogkölcsönt, ami elkerülhetetlenül szerencsétlenséghez vezet. Nyüzsgés neves.

Eközben Jane Rosenthal maga Holmes mellett készíti majd a filmet. Rosenthal közleményében azt mondta: „Katie-nek olyan világos elképzelése van a könyv tiszteletlen, eredeti anya-lánya kapcsolatáról. Az anyag iránti szenvedélye, valamint Josh Boone azon képessége, hogy a hétköznapok komédiáján és drámáján alapuló történeteket meséljen el, valóban életre keltik ezeket a karaktereket.

Összefoglalva, Flavorwire beszélt a filmről, és azt mondta: 'A végére mindenki sírni fog.' Ugyanez a kiadvány a karakteregyüttesről megjegyezte: „Úgy hangzik, mint egy nagyszerű vagy (borzasztó) együttes sötét vígjáték megalkotása”.