Kate Upton aktfotó-kiszivárogtatása, amely más híres hírességeket is érintett, utat nyitott egy művész kiállításának ötletéhez. Ám a „A másik nő” színésznő állítólagos meztelen képeit többé nem mutatják be, miután a művész visszavonta döntését, mivel az állítólagos bemutatón szereplő tárgyak „lopott tulajdon”.

A másik nő színésznőjét, Kate Uptont, valamint az Éhezők Viadala színésznőjét, Jennifer Lawrence-t és más sztárokat az XVALA fotógalériájában állították ki, de a tervet nemrégiben ócsárolták. A független mondott.

Sajtónyilatkozatában kijelentette: 'Ez már nem csak arról szól, hogy 'feltörték' a képeket, hanem a médiában lopott tulajdonként mutatják be.Az üzenet hozzátette: 'Az emberek jobban azonosultak Jennifer Lawrence és Kate Upton áldozattá válásával, sokkal jobban, mint amire számítottam, ami erőteljesen meggyőző.'

„Ez a koncepció mindig is az önvizsgálatról szólt jelenlegi kultúránkban. Miért érezzük úgy, hogy ismerjük és átlépjük mások magánéletét?

Az említett fotógaléria, melynek címe „No Delete”, a floridai St. Petersburg-i Cory Allen Kortárs Művészeti Galériában kerül megrendezésre. A Washington Post mondott.

Miután azonban a nyilvánosság előtérbe helyezte a kiszivárgott Kate Upton meztelen fotóját, valamint más hírességeket, a közösségi média felháborodása követte a példáját.

A kiállítás továbbra is folytatódik, hiszen a művész évek óta dolgozik azon, hogy kitalálja az említett galériát. Az interneten talált, személyes hírességek fotóinak nagy gyűjteményét fogja megjeleníteni, és reméli, hogy felhívja a figyelmet a digitális adatvédelemre.

Két héttel ezelőtt felröppent a hír, hogy körülbelül 100 híresség hatalmas meztelenfotója és -videója szivárog ki, és közzétették a 4Chan weboldalán.

A 'The Other Woman' színésznőn kívül, Kate Upton meztelen fotóján kiszivárogtatták a vitát, a 'Big Bang Theory' 8. évadának szereplői Kaley Cuoco, Selena Gomez, Ariana Grande, Kim Kardashian és Rihanna is.

Vanessa Hudgens, Kirsten Dunst, Cara Delevingne és Kate Bosworth neve is meghurcolta a hatalmas hack-problémát.

Az Apple már tisztázta, hogy nem voltak eltérések a biztonsági rendszereiben, mivel a jelentések szerint ez utat nyitott az iCloudhoz kapcsolódó személyes fiókok feltörése előtt.

Eközben az FBI továbbra is folytatja a nyomozást az ügyben.