Kate Upton dögös Instagram-szelfije a félmeztelen, kedélyes modellt az ágyban mutatta meg, és nem volt más huzata, csak egy vékony fehér takaró. Egy nemrégiben készült interjúban Divat, A szupermodell elárulta, hogy idegesíti a „bűnös” fotósok, akik pózokkal parancsolgatják neki, amikor még új volt a vörös szőnyegen.

A 22 éves Sports Illustrated modell legújabb, Kate Upton dögös Instagram-szelfijében a dekoltázsát mutatta meg, amint egy fehérre takart ágyban feküdt. Ártatlan arccal és duzzogó ajkával nézett a kamerába.

Fényképének a következőt írta: „Ágyban @mertalas és @macpiggott #nofilter társaságában”, megcímkézve két fotósát egy magazin fotózásához hasonlóan. „Szűrés nélkül” Kate Upton Instagram-bejegyzését a hashtaggel ismerte el, „a csodálatos fény miatt”.

Miközben már szupermodell, mesélte Divat egy nemrégiben adott interjúban, hogy volt idő, amikor idegesítették a fotósok, akik főnökösködtek, amikor még új volt a vörös szőnyegen.

„Néha a fotósok nagyon főnökösködnek, például „fújj csókot!”, „mosolyogj!” és azt gondolom: „Nem ismeri Mr., maga nem modell! Ez a ruha ádáznak készült, nem illik mosolyogni! – mondta a modell.

Hozzátette: 'Amikor először jártam vörös szőnyegen, hallgattam, és azt tettem, amit mondtak – de most már nem.'

Kate Upton azt is megemlítette, hogy élvezi a vörös szőnyeg rivaldafényét, de csak tíz percig.

'Az első 10 percben élvezem a vörös szőnyeget, aztán azt mondom: 'Rendben... gyerünk' - mondta.

Kate Upton nemrég mutatkozott be a Bobbi Brown Cosmetics új arcaként. Az óriás kozmetikai cég a kifutó szépségét választotta Katie Holmes helyére, aki egy éve a támogatójuk. E! Online mondott.

'Csodálom azokat a nőket, akik megalkotják a saját szabályaikat, ezért természetesen vonzódtam Kate-hez, mert ő egy mesterkélt, aki a saját útját vágta a sikerhez' - mondta Bobbi Brown nyilatkozatában. A vállalat a modell első projektjeként a Surf and Sand Collection elindítását tervezi.

Bobbi Brown hozzátette: 'Kate büszke egészséges testére, és gyönyörű arca van a sminkhez.'