Vilmos herceg nemrég kezdte meg új munkáját, mentőpilótaként. A jelentések szerint ez nagy kiigazítás volt a királyi pár számára, mivel Cambridge hercege akár 10 órás műszakban dolgozik.

Állítólag Kate Middletonra is nagy nyomás nehezedik az új állás miatt, egyensúlyban tartja a háztartásvezetést, egy kisgyermek és egy csecsemő anyja, és hivatalos hercegnői feladatait látja el.

A feleség, anya és királyi lét feszültsége mellett állítólag van még egy dolog, ami mostanában nagyon megnehezíti Kate Middleton napjait – a hercegnő állítólag féltékeny egy új, dögös orvosra, akivel Vilmos herceg dolgozik.Vilmos herceg befejezte első repülőmentését Kate Middleton-szerű orvosával, Gemma Mullennel. Celeb piszkos mosoda írt. – A kétségtelenül megkísértett Cambridge hercege és a szexi doki egy szívrohamot kapott férfi segítségére sietett. Vilmos a beteggel együtt landolt a kórházban, aminek következtében nővérek rohantak kifelé, hogy integetjenek a királynak.

Vilmos herceg azonban el volt foglalva a helikoptere ellenőrzésével, és igyekezett profi maradni. A herceg intett néhányat, de egy bámészkodó rajtakapta a telefonját. Kétségtelen, hogy Kate üzeneteire válaszolt.

Dr. Gemma Mullen féltékennyé teszi Kate Middletont? És vajon tudja-e a forró doktornő, hogy féltékennyé teszi a hercegnőt, és aggódik férje hűsége miatt?

A találgatások közepette a Daily Mail felfedte, hogy Kate Middleton miért nem lehet féltékeny Dr. Gemma Mullenre.

'Megmutathatnám, hogy Dr. Mullen nemrég házasodott össze egy jóképű intenzív terápiás tanácsadóval, Tim Astles-szal, és visszatért álmodozó nászútjukról az Amalfi-partról' - írta Rachel Johnson egy cikkében. Daily Mail .

'A férje korábban az Alder Hey Gyermekkórházban dolgozott, és a pár esküvői képei alapján ő az a fajta orvos, aki még az edzett, keményített matrónákat is nyikorgó gumitalpú cipőjével titokban elgyengíti a térdét.'