A „Castle” jövő hétfőn visszatér egy különleges epizóddal, amely biztosan feldobja majd a fejét! A 16. rész extra adag akcióval és izgalommal lesz megtöltve, ahogy Castle és Beckett szkafandert öltenek, és egy Mars-stimulációba lépnek, hogy kivizsgálják egy űrhajós meggyilkolását! Olvassa el a „Castle” 7. évad spoilereit, beleértve a promóciós előzetes videót, a 16. rész szinopszisát és még sok mást!

Mire számíthatunk ezután a „Castle” 7. évadjában? Figyelmeztetés: spoilerek előttünk!

A „The Wrong Stuff” (16. rész) hivatalos szinopszisa szerint „Amikor egy Mars-utazásra készülő űrhajóst titokzatos módon megölnek egy Mars-szimulációban, Castle és Beckett szkafandert vesz fel, hogy nyomozzon.”

De amikor rájönnek, hogy a lezárt szimulációban senki sem követhette el a gyilkosságot, és kívülről senki sem tudott bejutni, az ügy megdöbbentő fordulatot vesz a „Kastélyban”, FEBRUÁR 23-ÁN, HÉTFŐN (10:01-11:00) p.m., ET) az ABC televíziós hálózaton” – derül ki a spoilerekből.

Az epizódban a szokásos szereplők mellett Yves Bright, Tom Richwood, Gwendoline Yeo Elise Kim, David Rogers Viggo Jansen, Sterling K. Brown Ed Redley, Maxwell Caulfield Sir Ian Rasher.

A 7. évad 16. részét Terri Miller írta, Paul Holahan rendezte.

Alig várod, hogy megjelenjen a 'The Wrong Stuff'? Érdekel még néhány spoiler?

Nos, imáid meghallgatásra találtak! Az ABC jóvoltából most megtekinthetitek a frissen megjelent 16. rész spoilerekkel teli promóciós videóját alább, hogy megtudjátok, mit tartogat még számunkra az epizód!

Még alaposabb előzetesre van szüksége a jövő heti műsorról? Tekintse meg ezt a „The Wrong Stuff” promóciós fotókat bemutató diavetítést, hogy megtudja, mire készül Castle és Beckett:

Amint látja, van mit várni a 'Castle' 7. évadának jövő heti epizódjában!

Diehard 'Castle' rajongók, izgatottak vagytok a február 23-i, világon kívüli eset miatt?rd? Szerinted mi fog még történni? Ossza meg velünk a „Castle” 7. évaddal kapcsolatos gondolatait és jóslatait az alábbi megjegyzések részben!