Egy másik bálványsztár bővíti színészi önéletrajzát. A MIB-tag, Kang Nam megerősítette, hogy részt vesz a hamarosan megjelenő „One And Only You” című Chosun tévédrámában. A drámában Tae Hyunt, a Pentagon kitalált bálványzenekar tagját alakítja. Az „One And Only You” romantikus vígjátékként írt le egy bálványcsapatról, a szerelemről, és egy botrányról, amelyben egy csúcssztár is érintett.

„Debütálásom óta ez az első drámám, szóval ideges vagyok” – mondta Kang Nam. – De remélem, ez lehetőséget ad arra, hogy egy másik oldalt mutassak meg. Táncolni és énekelni is tudok, amit csak akarok.

Erről a 16 epizódból álló drámáról még nem sokat tudni, kivéve, hogy 2015 augusztusában arról számoltak be, hogy a VIXX-es Hong Bin fogja játszani az öttagú bálványcsoport vezetőjét.Kang Nam karaktere állítólag a csoport stílusos tagja.

Kang Nam szólóművészként, a MIB tagjaként, valamint a „Let's Go To School” és az „I Live Alone” című varietéban való szereplése miatt vált népszerűvé. Kiváló gitáros és zongorista is.

A közönség Kang Namot a művésznevén ismeri, nem pedig a születési nevén, ami Yasuo Namekawa. A koreai-japán énekes Japánban született egy koreai anyától és egy japán apától, de Japánban és az Egyesült Államokban is járt iskolába, mielőtt a MIB tagjaként debütált volna.

Februárban kinevezték a negyedik KCON zenei fesztivál és kongresszus tiszteletbeli nagykövetének, amelyet először Japánban rendeznek meg. Folyékony angol, japán és koreai nyelvtudása lehetővé tette számára, hogy hídként működjön a kultúrák között.

Bár a „My One And Only” című filmet írja le első színészi szerepeként, mellékszerepe volt a 2012-es tvN „21st Century Family” című sitcomban. Akkoriban hasonlóképpen nyilatkozott arról, hogy ideges, de szerepét úgy tekinti, mint lehetőséget arra, hogy megmutassa önmagának egy másik oldalát.

A drámát decemberben mutatják be.