Kang Daniel valószínűleg debütál a Disney+ „Rendőrtanfolyamunk” című filmjében(Fotó: Kang Daniel hivatalos Instagram (daniel.k.here))

Koreai sajtóorgánumok február 1-jén arról számoltak be, hogy a híresség szerepelni fog a Disney+ „Rendőrtanfolyamunk” című műsorában. Az ügynökségétől származó forrás szerint a KONNECT Entertainment megosztotta, hogy Kang Daniel valószínűleg férfi főszerepet fog játszani a 'Rendőrtanfolyamunk' című filmben, és a művész még vizsgálja az ajánlatot.

A „Rendőrtanfolyamunk” koreai fiatal felnőttek történetét tartalmazza, akik megpróbálják egyensúlyba hozni az életüket, megvalósítani álmaikat, megtapasztalni a szerelmet és átélni. nehézségek a rendőregyetemen. Ezek a fiatal felnőttek az ország egyik legkonzervatívabb és legexkluzívabb egyetemén próbálják majd átjutni a főiskolai életen a saját szakaszukban.

Felajánlják Kang Danielnek, hogy feltörekvő rendőrtiszt legyen

Kang Daniel valószínűleg debütál a Disney+ „Rendőrtanfolyamunk” című filmjében(Fotó: Kang Daniel hivatalos Instagram (daniel.k.here))

Kang Danielnek felajánlják, hogy alakítsa Wi Seung Hyun karakterét, a Gyeonggi Dongbu Rendőrügynökség biztosának fiát. Wi Seung Hyun annyira csodálja édesapját, hogy az ő nyomdokaiba akart lépni, és még az egyetemi felvételi vizsgát is megelőzte. Wi Seung Hyun jó megjelenésű és okos fiú. Legfontosabb tulajdonsága a lojális és felelősségteljes. Miközben elindul, hogy apja nyomdokait kövesse, és megvalósítsa álmait, útja során kihívásokkal kell szembenéznie, amikor egy Go Eun Gang nevű nővel találkozik.

Olvassa el még: A 4 legjobb bálványból lett színésznő, akik dominálnak kereskedelmi modellként – Igazán minősített CF-királynők!

Kang Daniel egyszerű kezdetei az iparban

A dél-koreai énekes, dalszerző és vállalkozó, Kang Daniel 1996. december 10-én született. A 24 éves híresség azután vált ismertté a szakmában, hogy első helyen végzett a Produce 101 című reality versenysorozat második évadában. Kang Daniel a korábbi tagja. a műsor származékos fiúcsoportja, a Wanna One.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Daniel Kang (@daniel.k.here) által megosztott bejegyzés

Kang Daniel születési neve Kang Eui-geon volt, és úgy döntött, hogy jogilag Danielre változtatja, mert családja és néhány barátja nehezen tudja kiejteni valódi nevét (Eui-geon). Az énekes és dalszerző egy korábbi interjúban elárulta, hogy nevének (Dániel) ihletforrását egy bibliai alaktól merítette. Kang Daniel nyolcadik osztályban fedezte fel tehetségét a táncban egy b-boy klubban, amelyhez akkor csatlakozott, amikor tanára inspirálta, hogy csatlakozzon. Egyszer azt is elárulta, hogy általános iskolás korában elfogadhatatlannak érezte magát külseje miatt, és a tánc révén szenvedélyt és önbecsülést fejlesztett ki.

Olvassa el még: 5 sikeres koreai férfi drámaszínész, akik szintén K-pop bálványok

Kang Daniel valószínűleg debütál a Disney+ „Rendőrtanfolyamunk” című filmjében(Fotó: Kang Daniel hivatalos Instagram (daniel.k.here))

A Produce 101 2. évadában való megjelenése előtt Kang Daniel két évet és egy hónapot edzett. Eleinte a B2M Entertainmentnél jelentkezett gyakornokként a megszerzéséig, majd az MMO Entertainmentnél lett gyakornok. Edzettként az egyik csúcspontja az volt, amikor megjelent a Her Secret Weapon-ban, Uhm Jung Hwa „Invitation” című művét előadva, ahol a fellépők, nevezetesen a Fiestar Cao Lu és Spica Sihyunjának tartalék táncosa volt.

A rajongók izgatottan várják ezt a hírt, és nagy az érdeklődés, hogy ez lesz-e Kang Daniel első lépése a színészi világban. Hamarosan megtudjuk, úgyhogy kövessétek Kiltandkeeleyben a frissítéseket!

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Liza Parker