A „Kacsa-dinasztia” 7. évadának forgatása már elkezdődött, és a Robertson klánról szóló pletykák is terjednek.

Lépjen be Sadie Robertson. A Robertson tini csatlakozott a Dancing with the Stars legújabb évadához, de a pletykák szerint nagyon 'dívaszerű' hozzáállást áraszt a forgatáson.

Mint OK! A magazin arról számolt be, hogy 'A Kacsa-dinasztia tagja, Sadie Robertson (17) édes gödröcskékkel, elegáns lábmunkával és fenséges hozzáállással büszkélkedhet!'„Az interjúk után [Sadie] hátat fordít, és a szemét forgatja. Gyakran úgy távolodik el a többi versenyzőtől, mintha jobb lenne náluk.

Celeb piszkos mosoda szintén a forró új pletykára szállt, mondván:

„Ez ironikus, mert a DWTS 19. évadában van néhány nagy horderejű híresség, és ezt teljesen láthattuk Csinos kis hazugok csillag Janel Parrish vagy divattervező Betsey Johnson dívaviselkedések lebonyolítása a színfalak mögött. De Sadie Robertson? Ugyanaz a Sadie Robertson, aki az év 360 napján álcázóruhát visel, macskahalat eszik és jeges teát iszik befőttesüvegből? Úgy tűnik, a reality-tévés hírneve a fejébe ment, akárcsak sok tinédzser, aki a televízióban nő fel.

Eközben a „Kacsa-dinasztia” 7. évadáról szóló pletykák kezdenek keringeni, miszerint Phil Robertson kacsaparancsnokot kivágták a valóságshow-ból homofób megjegyzései miatt.

A GQ-nak adott interjújában Philt arról kérdezték, hogy mit tart bűnnek. A pátriárka ezután azt válaszolta, hogy a homoszexuális viselkedés egy. Ez felháborodást váltott ki a kiadvány olvasóiban, és azonnal olyan találgatásokat szült, hogy Phil biztosan nem tér vissza nyilatkozata miatt.

Az Air Herald szerint „Az interjú közzététele az A&E kijelentette, hogy Phil Robertson megjegyzései a saját meggyőződésén alapulnak, és nem tükröződnek a sorozatban. Az A&E azonban nagyon pozitív, és továbbra is szándékában áll a Robertson családot a reality sorozatban tartani.

A Robertson klán soha nem mulasztja el a szórakozást.

Mi a véleményed a „Kacsa-dinasztia” 7. évadáról? Mit gondol, miben tud többet nyújtani a Robertson klán ebben a szezonban?