A rajongók legnagyobb örömére sok művész már nyitott kapcsolati állapotával és életében elért eredményeivel. Korábban a randevúzást tabunak tekintették. De ahogy a Hallyu jelenet világszerte elismertebbé válik, a dolgok jobbra változtak.

A legjobb színészektől, Park Shin Hye-től, Gong Hyo Jintől Son Ye Jinig, Kim Ji Yeon énekes-színésznőkig és Son Dam Bi-ig, 2022-ben sok művész találkozott egymással.

Kíváncsi vagy, hogy ki húzott még gyűrűt az ujjára? Íme néhány népszerű dél-koreai színész, akik különböző helyekről kötöttek házasságot gyönyörű emberekkel!Choo Ja Hyun

2017-ben a 'Kis nők' színésznője, Choo Ja Hyun esküt tett Yu Xiao Guang kínai énekes-színésszel.

(Fotó: Marie Claire Korea)

Ők ketten 2012-ben találkoztak romantikus drámájuk forgatásán. Élvezték a randevúzási életüket, mielőtt kimondták volna, hogy „én”.

2018-ban a párnak megszületett első fia. Házasságukat azonban 2021-ben tesztelték, miután Yu Xiao Guangot hűtlenség miatt forró vízbe tették.

Yu Xiao Guang ezután bocsánatot kért a rajongóktól és a feleségétől, és megígérte, hogy jobb ember lesz Choo Ja Hyun számára.

Kim Tae Yong

Bár nem jelenik meg a televízió képernyőjén, Kim Tae Yong zseniális sztár a kamerák mögött.

(Fotó: Tang Wei Instagram)

Rendezőként olyan csodálatos alkotásokat készített, mint Choi Woo Shik és Suzy 'Csodaországa'. Műveinek többségében Tang Wei kínai színésznő szerepel, aki történetesen a szeretett felesége.

HA HIÁNYOLTÁL: A K-dráma egykori gyermeksztárjai, akik vitákba keveredtek: Kim Yoo Jung, Kim Sae Ron, Továbbiak

Ők ketten 2014-ben sétáltak a folyosón, egy évvel azután, hogy párként ünnepelték első évfordulóját.

(Fotó: Netflix Korea) (Fotó: KBS)
Tang Wei

Kim Tae Yong és Tang Wei 2009-ben találkoztak először, amikor a színésznő szerepet kapott Kim Tae Yong Késő ősz című filmjében.

Bár egy másik ország színésznője, Tang Wei a dél-koreai iparágban tevékenykedik. A közelmúltban a díjnyertes 'Decision to Leave' című film főszereplője volt Park Hae Il-lel, és 2022-ben még a legjobb női főszereplő kategóriában is rábólintott.

Song Joong Ki

Meglepetés, meglepetés! A nemzetközileg is elismert színész, Song Joong Ki végre másodszor is megkötötte a szövetséget!

(Fotó: Song Joong Ki Instagram)

2023. január 30-án a színész bejelentette, hogy feleségül vette brit partnerét, Katy Louise Saunders-t, egykori színésznőt, miután 2022 decemberében megerősítette kapcsolatukat.

EZ IS ÉRDEKLŐDNEK: Song Hye Kyo lát valakit? A színésznő felfedi állapotát Song Joong Ki társkereső hírei közepette

Song Joong Ki is bejelentette, hogy várnak, ami vegyes reakciókat kapott a rajongóktól. Támogatói többsége gratulált a párnak, és sok sikert kívánt babájának.

Neked melyik pár a kedvenced? Ossza meg velünk gondolatait az alábbi megjegyzésekben!

További K-drámák, K-filmek és hírességek frissítéseiért kövesse a KDramaStarst most!

A cikk tulajdonosa a KDramaStars.

Írta: Elijah Mully.