A tvN bepillantást enged a „Hospital Playlist 2”-be, amelyben Yoo Yeon Seok és Shin Hyun Bin szerepel.Az interneten a „Télkert párnak” nevezett rajongók nem tehetnek mást, mint a duó kapcsolatát.

A második évad június 17-i premierje során a nézők nemcsak a románcukat, hanem Jo Jung Suk és Jeon Mi Do karaktereit is megmozgatták.

A műsorszolgáltató hálózat által kiadott új állóképekben a közelgő epizód a duó közötti mélyebb kapcsolatra utal.Az új „Hospital Playlist 2” állóképek elragadó varázsát illusztrálják a képernyőn megjelenő lenyűgöző kémiájukkal.

(Fotó: tvN Hivatalos Instagram) (Fotó: TVn Hivatalos Instagram) (Fotó: tvN Hivatalos Instagram)

OLVASS TOVÁBB: A „Hospital Playlist 2” 1. epizód Yoo Yeon Seok és Shin Hyun Bin első randevúját tartalmazza + Jeon Mi Do a barátságot választja Jo Jung Suk helyett

#WinterGarden Pár Yoo Yeon Seok és Shin Hyun titkos kapcsolata

Emlékezzünk vissza, a „Kórházi lejátszási lista” fináléja a Shin Hyun Bin által alakított Jang Gyeo Woolval ért véget, aki bevallotta érzéseit Ahn Jung Wonnak, akit Yoo Yeon Seok alakít, aki azt tervezi, hogy elhagyja a kórházat, hogy beiratkozzon a szemináriumba.

Érdekes módon a „Kórházi lejátszási lista 2” 1. epizódja minden epizódot adott a rajongóknak, mire Jang Gyeo Wool és Ahn Jung Won először randevúztak.

Kapcsolati állapotuk ellenére a télikert házaspár csendben maradt a románcról, miközben a radar alatt tartotta a dolgokat.

A rajongók dicsérték Jang Gyeo Wool és Ahn Jung Won kapcsolatát a #WinterGardenCouple-val

A Twitteren a rajongók támogatásukat fejezték ki a képernyőn megjelenő szerelmi csapat mellett a #WinterGardenCouple hashtag mellett.

Érdekes módon az egyik néző rámutatott, hogy a gyermeksebész lehet a ragaszkodó.

Kórházi lejátszási lista 2(Fotó: Twitter)

Eközben egy személy megosztotta, hogyan szurkol Jang Gyeo Woolnak és Ahn Jung Wonnak az első évad óta.

Kórházi lejátszási lista 2(Fotó: Twitter)

Másrészt egy rajongó megosztotta, hogy a szerelem azonnal felvillanyozhat valakit, és Dr. Jang a tökéletes példa.

Kórházi lejátszási lista 2(Fotó: Twitter)

Vajon Jang Gyeo Wool és Ahn Jung Won felfedi románcát?

Úgy tűnik, hogy Ahn Jung Won egyik barátja tudott a csönd kapcsolatáról.

Az előző évad alapján Lee Ik Joon, akit Jo Jung Suk alakít, segített Dr. Jangnak abban, hogy jobban megismerje a gyermeksebészt, azon túl, hogy szakképzett orvos.

Még egy hamis jelenetet is rendeztek, ahol Jang Gyeo Wool elfogadta barátja ajánlatát; a „Hospital Playlist 2” 1. epizódjának adása közben azonban a páros megtartotta magának a kapcsolatot.

Mivel Lee Ik Joon figyelmes, és ismeri a Yulje Medical Hospital minden pletykáját, úgy tűnik, felfedezheti a páros titkos kapcsolatát.

„Kórházi lejátszási lista 2” 1. rész Összefoglaló: Chae Song Hwa a barátságot választja Lee Ik Joon helyett

Ami az egygyermekes apát illeti, szívszorító pillanattal kellett szembenéznie, miután visszatért egy spanyolországi konferenciáról.

A legújabb epizódban Chae Song Hwa (Jeon Mi Do) őszinte lesz, és válaszol Lee Ik Joon kérdésére.

Elmagyarázta, hogy értékeli a barátságukat, és azt akarja, hogy a dolgok úgy alakuljanak, ahogyan voltak. Emellett az idegsebész arra is rámutatott, hogy nem akarja bonyolítani a helyzetet köztük.

HA HIÁNYOLTÁL:A „Kórházi lejátszási lista 2” rendezője elárulja a közelgő dráma titkait + tippeket a „Mélyebb történetre és a karakterek közötti kapcsolatra”

A cikk tulajdonosa a KDramastars.

Írta: Geca Wills