Jo Jung Suk megosztja gondolatait a K-dráma „Hospital Playlist 2” várva várt premierjével kapcsolatban Jeon Mi Do, Yoo Yeon Seok, Jung Kyung Ho és Kim Dae Myung szereplőkkel.

A nagy sikerű tvN-dráma első évadát is rendező és Lee Woo Jung által jegyzett Shin Won Ho vezetésével a várva várt folytatást június 17-én mutatják be, és ez lesz a legújabb csütörtöki dráma.

Alig néhány nap a „Kórházi lejátszási lista 2” megjelenéséig, a szereplők beszéltek szerepükről, és tippeket adtak arra vonatkozóan, hogy mire számíthatnak a nézők a következő évadban.Jo Jung Suk izgatott volt a képernyőn Jeon Mi Do-val való románcáért

A Lee Ik Junt alakító 40 éves színész egy dél-koreai hírportál által idézett jelentésben bevallotta, hogy „várja” karakterének kémiáját Chae Song Hwa-val, akit a „Metamorphosis” színésznő alakít.

Kórházi lejátszási lista 2(Fotó: Hospital Playlist hivatalos Instagram)

„A legjobban várt kapcsolat a szórakoztató kémia. Én is nagyon kíváncsi vagyok, és kíváncsian várom, hogyan fog megjelenni kettejük kapcsolata az 1. évadban, ami felerősíti a kíváncsiságot.

Emlékezzünk vissza, az első évad a Chae Song Hwa-val való bimbózó kapcsolata közötti felfordulással ért véget.

A „Kórházi lejátszási lista” fináléjában az egygyermekes édesapa bevallotta régi barátja iránti érzelmeit, ami megmozgatta a néző szívét.

Abban az időben észrevette, hogy Song Hwa megdöbbent, és úgy tűnt, hogy elveszti a szavakat; majd azt mondta, hogy amint visszatér, meg fogja találni a választ.

Sajnos éppen arra készült, hogy elhagyja Dél-Koreát, hogy részt vegyen egy spanyolországi konferencián, miközben Chae Song Hwa önként átment a Sokcho fióktelepre, hogy az egészségére összpontosítson.

Az új évad a duó fejlődő romantikájára fog összpontosítani?

OLVASS TOVÁBB: ' A Kórházi lejátszási lista 2. évadának posztere nosztalgikus, 1. évadbeli jeleneteket mutat be

Kim Dae Myung alig várja, hogy kapcsolatba kerüljön Ahn Eun Jinnel

Ugyanez vonatkozik Kim Dae Myungra is, aki Yang Seok Hyung OB-Gyne sebészt alakítja.

Az elmúlt évad alapján lakója, Chu Min Ha, akit Ahn Eun Jin alakít, felfedte valódi érzelmeit Yang Seok Hyunggal, de azt mondja, nem áll készen egy komoly kapcsolatra.

A drámában azt is elmagyarázta barátainak, hogy szereti a jelenlegi felállást – egyedül lenni és az anyjával tölteni a leállást.

A premier előtti interjúban Kim Dae Myung megosztja, hogy Ahn Eun Jin mellett a karakterfejlődése izgatja a legjobban.

– A kémiát várom a legjobban. Nagyon aranyos volt a kémia kettejük között az 1. évadban, és alig várom, hogy lássam a kémiájukat a 2. évadban.jól.'

Az öt főszereplőn kívül több szereplő is megismétli a szerepét. Ide tartozik Shin Hyun Bin, Kwak Sun Young, Jung Moon Sung és Jo Jung Suk fia, Kim Jun.

Érdekes módon olyan pletykák robbantak ki, hogy Lee Kyu Hyung és Park Ji Yeon énekes-színésznő különleges megjelenést hoz egy nagyon várt drámában.

HA HIÁNYOLTÁL:A „Kórházi lejátszási lista 2” rendezője elárulja a közelgő dráma titkait + tippeket a „Mélyebb történetre és a karakterek közötti kapcsolatra”

A cikk tulajdonosa a KDramastars.

Írta: Geca Wills