Song Hwa és rezidens orvosai elmentek egy pazar étkezésre egy hosszú hét kórházi munka után. Jó munkakapcsolatot alakítottak ki, és élvezik egymás társaságát.

Ik-jun fiával, U-ju-val töltötte az időt kedvenc „tojáscsepp” szendvicsboltjában. U-ju valószínűleg felnőtt fiú. Ik-jun élvezi a közös pillanataikat, és ideje nagy részét Song Hwa-val tölti, miközben együtt étkeznek a klinikájukon. A legtöbb orvosnak mozgalmas hete van minden műtéti ütemtervvel és értekezletekkel együtt.

Suk Hyung mindig érzelmi támogatást nyújt minden páciensének. Ezért kap nagy csodálatot Chu Min Ha rezidens orvos.Jung Won nehezen tudja meggyőzni édesanyját arról a tervéről, hogy pap legyen. Már csak az év végéig kell felkészülnie, és megtennie, amire szüksége volt, mielőtt bekerülne a szemináriumba. Rosa (Jung Won anyja) szomorúnak érezte magát, mert tudta, hogy egyetlen fia hamarosan elmegy. Nem lesz képes nagymama lenni, és egyedül marad, mivel gyermekei többsége a gyülekezet szolgája.

Jung Won megkérte Song Hwát, hogy vegye át alapítványát, mivel olyan embereket támogat, akiknek nincs pénzük ahhoz, hogy bármilyen betegséget kezeljenek. Azt tervezi, hogy minden ügyet elintéz, mielőtt a szemináriumra megy. Az alapítvány nagyon sok adományozót fogad, mivel a VIP betegek egy része teljes mértékben elfoglalt. Ik-jun keményen dolgozik a kezelésen és a sikeres műtéteken. Song Hwa elfogadta az ajánlatot, de szomorúnak érezte, hogy Jung Won a jövőben elhagyja a kórházat.

Gyeon Chul rezidens orvos nagyon beleszeret Jung Wonba, de megpróbálja kizárni a jelenlétét, bár Gyeon Chul mindig Jung Won segítésére szolgál a gyermekgyógyászati ​​osztályán. Jung Won nagyon közel áll fiatal pácienseihez. Aggódik, ha a gyerekek megsérülnek, amikor tűket használnak intravénás injekcióhoz vagy gyógyszeres oltáshoz.

Jung Wan szomorúnak érezte magát, amikor Ahn közölte velük, hogy Ik-sun (a barátnője) elhagyja Koreát angliai nemzetközi tanulmányai miatt. Az ösztöndíj három évre szól, vagyis sokáig nem látják egymást. Ik-sun nem akar egyhamar férjhez menni.

Do Je Hak rezidens orvos megmenti egyik páciensét, aki meg akart halni, és tagadja, hogy bármilyen orvosi ellátást kapott volna. Nem tud nem gondolkodni azon, mi lesz, ha a beteg meghal. Cheon főorvos sem akar semmit sem tenni. Je Hak tanácsot kért Jung Wantól, aki azt mondta neki, hogy ragaszkodjon minden erőfeszítéséhez, hogy megmentse a beteget. Je Hak letérdelt, és könyörgött a betegnek, hogy vegye be a gyógyszerét, hogy túlélje. Sajnálta magát, de a többi orvos megtapsolta az erőfeszítéseit.

Ezen a héten a zenekar egy dalt játszott, amely a szerelemről és a reményről beszél. Ezúttal Jung Won énekel egy részt a dalból, és Ik-jun örült, hogy barátja felnyitotta gondolatait Gyeon Chulról.

Suk Hyung anyja folytatni kívánja azt a terveit, hogy elváljon Yang elnöktől. Miközben az ügyvéd a bírósághoz fordul, Yang elnököt aorta idegszakadása miatt kórházba szállították. Suk Hyung csatlakozott Jung Wanhoz, miközben a műtéten dolgoztak. Kómában van, és kicsi a valószínűsége, hogy életben marad. Suk Hyung anyja úgy döntött, hogy nem folytatja a válást.