Az MTV „Awkward” című adása szeptember 23-án, kedden hivatalosan is visszatért a 4. évad második felére a „Finals” című epizódban.

Néhány hónap kihagyás után visszatér az „Awkward” 4. évad 13. epizódja, Jenna Hamilton pedig a felső tagozatos diák döntőjére összpontosít.

Ez az epizód egy felvonás az előző szezon sítúrájából, ahol Jenna a legnagyobb bajok egyikébe került, amelyekkel a középiskolában valaha is szembesülhetett.

Most még jobban, mint valaha, Jenna egy cérnaszálnál lóg, hogy megtalálja a legjobb iskolát. A kérdés azonban az, hogy sikerül-e jó jegyeket szereznie vagy sem?

A keddi epizód előtt az MTV kiadott egy egyperces előzetest, hogy ugratja a rajongókat arról, mire számíthatnak a 13. részben.

Az előzetesben Jenna nehezen talál iskolát az egyetemre, és Matty és Eva drámájának kellős közepébe kerül.

Egy másik előzetesben Jenna megkérdőjelezi, hogy a kapcsolatoknak örökké tartanak-e vagy sem, miután átment egy újabb Matty-szívtörésen.

Korábban Matty barátnője, Éva bevallotta, hogy terhes, és ez nyilvánvalóan összetörte Jenna szívét. Ennek ellenére Jenna minden tőle telhetőt megtesz, hogy megnyerje Matty-t, és összejön vele – de csak azután, hogy a műsorban egy újonchoz csatlakozik.

Matty és Jenna kapcsolata ismét veszélybe került, de ismerve ezt a furcsa párost, valószínűleg kibékülnek ebben a szezonban – vagy nem.

Mindeközben az évad második felében számtalan szakítás és kapcsolódás is lesz, így a rajongóknak erre kell figyelniük.

Az Awkwardban Ashley Rickards Jenna, Beau Mirchoff Matty, Molly Tarlov Sadie, Jillian Rose Reed Tamara, Brett Davern Jake, Nikki DeLoach Lacey, Desi Lydic Valerie, Greer Grammer Lissa és Mike Faiola Kevin. IBTimes jelentették.