A „Két hét” Lee Jun Ki és Kim So Yeon együtt szökik meg.

Augusztus 29-én, az MBC „Two Weeks” című drámájának 8. epizódjában Jang Tae San (Lee Jun Ki) megmentette Park Jae Kyung (Kim So Yeon) életét Moon Il Suktól (Jo Min Ki), aki mindkettejük megölését tervezi. .

Moon Il Suk azt mondja Jang Tae Sannak, hogy ölje meg Park Jae Kyungot. Jang Tae San azt mondja: 'Megölöm, és odaadom a digitális fényképezőgépet a szabadba.' A fegyverben azonban, amelyet Moon Il Suk adott neki, nem volt golyó. Moon Il Suk kezdetben soha nem tervezte, hogy töltött fegyvert ad neki.Moon Il Suk azt akarta, hogy Jang Tae San ujjlenyomatai legyenek a fegyveren, hogy beállíthassa Park Jae Kyung meggyilkolására. Jang Tae San gyorsan kitalálja ezt a fejében: „Ha megölöd ezt a nőt, soha nem találod meg a digitális fényképezőgépet. Hagytam valakinél, aki kiadja a világnak, ha nem lépek kapcsolatba velük.

Jang Tae Sang még remegése közben is azt mondja: „Nem fogok semmit mondani a digitális fényképezőgépről. Ha élsz, én élek, és ha én meghalok, te is meghalsz. Moon Il Suk úgy dönt, hogy bezárja őket egy időre. A folyamat során Jang Tae San megtalálja a módját a menekülésnek. Kifelé menet megmenti Park Jae Kyungot is. Együtt ülnek be az autóba, ahol Jang Tae Sang azt mondja neki: „Sajnálom az apádat” a 8 évvel ezelőtti eset kapcsán, amikor segített Moon Il Suknak meggyilkolni az apját.

Park Jae Kyung segíteni akart Jang Tae Sannak, de mielőtt a lány egy szót is szólhatott volna, otthagyja az út szélén.