Justin Bieber randevúzni Gigi Hadiddal Selena Gomezzel: Justin Bieber legújabb vágyában, hogy modelleket halmozzon fel barátnőjeként, feltehetően Gigi Hadiddal jár.

A hírek olyan hírek nyomán jönnek, miszerint ketten „lógnak” a napon egy partihajón Monacóban. Biebs a Formula-1 kiemelkedő Monacói Nagydíján van a városban, és Hadidot akarja vele. Egy korábbi cannes-i randevú alkalmával Justin Barbara Palvin Victoria Secret modellel töltötte az időt. Úgy tűnik, a 'Believe' crooner gyorsan mozog, és ő a jachtozásra vágyik.

A HollywoodLife.com arról számolt be, hogy egy exkluzív interjúban Justin bevallotta, hogy 'egy pillanat alatt kapcsolatba lép vele!' ő persze Gigi. És úgy tűnik, a dalszenzáció serdülőkora javában zajlik, rengeteg modellel az oldalán, vagy várják, hogy hívjon.Mivel Bieber Gigi exével, Cody Simpsonnal turnézott, lehetséges, hogy a feszültségek fellángolnak. A válasz nem. Miért? Mert: „Nincs „testvér kód”, ha Cody Simpsonról van szó. Ami pedig Gigit illeti, egy pillanat alatt összejönne vele, de még nem tette meg. Lehet, hogy nem olyan készen, mint Justin.

A Hollywoodlife szerint Justin mindig csak lány, szóval nincs gond Codyval, még akkor sem, ha Justin turnéján nyitott. A helyzet azonban az, hogy a 17 éves Codyt mutatta be a 19 éves Giginek a 20 éves Justinnak.

Egy másik, a történethez közel álló forrás szerint Justin egy másik tulajdonsága, hogy „Ha Justin lányt akar, akkor megpróbálja megszerezni”. „Amikor lányokról van szó, látótávolságon kívül a pillanatnyi lányra fókuszál, megpróbál csatlakozni, általában sikerül, és továbbmegy. Justin arról szól, hogy több lánnyal összejön, és nem érdekli, hogy bárkivel is kizárólagos legyen.

Nos, ez nem meglepő egy olyan zenei jelenség számára, akinek mérföldeket kell megtennie ahhoz, hogy „felnőjön” a fantáziákkal teli zenei világban. Selena Gomezzel való kapcsolata segítette őt énekesi karrierjében, de az elkötelezettség hiánya távol tartotta őt tőle. Amikor az egyik rajongó arra utalt, hogy Selena ismét „ujjongja” Justint, ő ridegen válaszolt: „Nem, inkább modellkedne”, és kiderült, hogy Justin több modellel, köztük Palvin Barbarával való kapcsolata is hatással volt rá.

Justin Bieber, a legutóbbi hullám kiütéses viselkedés letartóztatták Miamiban gyanúja miatt DUI január végén. Emellett letartóztatták drágulási verseny miatt részegen és marihuánát szívott. A rendőrség tájékoztatása szerint két terepjáró parkolt, hogy nyitott utat alakítsanak ki két gyorsulási versenyautó számára. Az énekes dalszerzőt, akinek édesanyja dalokat posztolt neki a YouTube-on, a hajnali órákban lebukták. Elkapták egy sárga Lamborghini vezetésén, és Chantel Jeffries modell is elkísérte.

A miami letartóztatás során Bieber szülei, akik külön élnek, megpróbálták segíteni neki, hogy felelősséget vállaljon az életéért, miközben munkatársai arra biztatták, hogy menjen el rehabilitációra. Selena azt mondta a médiának, hogy hagyják békén Biebert, hogy idővel rendezze a dolgokat.