Nemrég Jung Ryeo Won színésznő vendégként ült be a JTBC „JTALK” című műsorába, hogy interjút adjon „Az ügyészek háborúja” című drámájáról.Az ügyészek háborúja című dráma története a béresként dolgozó ügyészek mindennapi életét követi nyomon.

A történet középpontjában a Lee Sun Woong nevű ügyész áll, akit Lee Sun Gyun alakít. Lee Sun Gyun a helyi ügyészségen dolgozik a Jinyoung kerületi hivatalban. Könnyednek tűnik, és nincs benne késztetés, hogy sikerrel járjon abban, amit csinál.

Másrészt Cha Myung-Joo, akit Jung Ryeo-Won alakít, egy csúcskategóriás és feltörekvő sztár ügyész a szöuli Központi Kerületi Ügyészségen. Egy napon hirtelen áthelyezik a Jinyoung-i kerületi ügyészségre. Mindkét útjuk keresztezi egymást, amikor ugyanabba az irodába osztják be őket.Jung Ryeo Won a 'JTALK' egyik epizódjában megosztja meglátásait a War Of Prosecutors című filmben szereplő karakterével kapcsolatban. Cha Myung Joo karaktereként Jung Ryeo Won azt mondta, hogy Cha Myung Joo-nak lézerfókusza van, ha munkájáról van szó. De nagyon hideg és kifejezéstelen személyisége van. Hozzátette, amikor először látta és olvasta a forgatókönyvet, úgy gondolta, hogy a karakter meglehetősen fullasztó. De megvannak a maga okai, hogy miért ilyen.

A színésznő folytatta karakterének leírását, és elmondta, hogy Cha Myung Joo mindig is a csúcson volt, és mindig a legjobbért verseng, de a múltjában is vannak hegek. Azt is megosztotta, hogy tetszik neki, hogy Cha Myung Joo nem törődik azzal, hogy mások mit gondolnak róla, és mindig kimondja a véleményét. Azt mondta, hogy ő nem olyan, mint Cha Myung Joo a való életben. Ez olyasvalami, ami az általa ábrázolt kép részévé vált. A való életben megosztotta azzal, hogy nagyon visszafogott ember, ezért a színészetet helyettesként éli meg.

A színésznő arról is beszélt, hogy Lee Sun Gyunnal dolgozik. Azt mondta, hogy szerinte Lee Sun Gyun volt az egyetlen személy, aki el tudta játszani Lee Sun Woongot, ezért örül, hogy elvállalta a szerepet. Nevetve hozzátette: 'A forgatáson kívül az általa ajánlott éttermek nagyszerűek.'

További információ a drámáról:

  • Az „Egy ügyész naplója” a JTBC hétfőn és kedden 21:30-kor látható, korábban a „Chief of Staff 2”, majd ezt követte a „Ha jó az idő, megtalállak” 2020 februárjában.
  • A történet valójában Kim Woong „Geomsanaejeon” című regényén alapul (kiadta: 2018. január 19., a Bookie).
  • Az első forgatókönyv-olvasásra 2019 júliusában került sor a dél-koreai szöuli Sangamban található JTBC Buildingben.
  • Forgatókönyvíró: Park Yeon Sun
  • Rendező: Lee Tae Gon