Lehet, hogy néhányan elgondolkoztak azon, hogy Ju Ji Hoon színész és Ga In énekesnő milyen pörgős kémiával rendelkezik a 19 éven felülieknek minősített „Fxxk U!” című művében. zenei videót, de most már biztosan tudják a rajongók. A színész és a Brown Eyed Girls énekese randevúznak.
És lehet, hogy a videó szenvedélyes jelenetei miatt lettek egy pár.
Ők ketten évek óta barátok, de a sokatmondó klip forgatása után sokkal közelebb kerültek egymáshoz.
A Pop Entertainment ügynökségének egyik képviselője a TV Report-nak elmondta, hogy egy-két hónap telt el azóta, hogy randevúzni kezdtek.
„Nem a klip forgatása közben kezdtek el rögtön randevúzni” – mondta az A Pop Entertainment képviselője.
Az ügynökség akkor nem erősítette meg kapcsolatukat, mert nem tűnt helyénvalónak, amikor a nemzet gyászol.
„Mivel még mindig sokan gyászolják a sewoli kompkatasztrófa áldozatait, nem akartunk ilyen bejelentést tenni. Ez nagyon személyes ügy.
A pár kénytelen volt nyilvánosságra hozni kapcsolatukat, miután a Sports Seoul készített néhány képet róluk egy randevún. De csak idő kérdése volt, hogy mégis bejelentsék.
Az A Pop Entertainment szerint Ju Ji Hoon és Ga In jók egymásnak.
'Nagyszerű erőt adnak egymásnak, és jó tanácsokat adnak egymásnak.' Ügynöksége, a Key Entertainment is megerősítette kapcsolatukat.
– Igaz, hogy randevúznak. Régóta ismerik egymást, és Ga In videoklipjével egy pár lett. Körülbelül egy hónapja kezdték hivatalosan kapcsolatukat.
Amikor Ji Ji Hoon megjelent a Ga In klipjében, ez volt az első alkalom, hogy videós cameo-t készített. Egyedül a megjelenése váltotta ki a kapcsolatról szóló pletykákat.
Ju Ji Hoon leginkább a „Princess Hours” koronaherceg szerepéről ismert Yoon Eun Hye társszereplésével, az „Antique Bakery” című filmben Kim Jae Wookkal, valamint a jövőbeli Nagy Sejong szerepéről. 'Király vagyok.' A 31 éves színész a közelmúltban feltűnt a „Five Fingers” című melodrámában és a „Medical Top Team” című orvosi drámában.
Ga In a Brown Eyed Girls lánycsapat tagja. A 26 éves énekes-színésznő a 'We Got Married' című valóságshow-ban, az All My Love című vígjátékban és a 'The Huntresses' című filmben is feltűnt. A vitatott kislemez, az 'Fxxk U!' része volt a Truth or Dare szóló minialbumának.