Joo Won arról híres, hogy sztártársain rajong. Bevallotta, hogy kedveli Uee színész-énekesnőt, amikor megjelentek az Ojakgyo Brothersben. Egy másik interjúban azt mondta, hogy randevúzni akart Choi Kang Hee-vel, miután együtt jelentek meg a '7. szintű köztisztviselőben'. Sajnos Choi Kang Hee nem randevúz színészekkel.

A Singles magazinnak adott interjújában azt mondta, a legjobb dolog, amit a Yong Pal című drámájában való megjelenéséből kihozott, hogy Kim Tae Hee színésznővel dolgozott.

„Nemcsak jól néz ki, de kedves személyisége is van. Minél jobban ránézel, annál vonzóbb.Részben annak köszönhető, hogy ilyen hihetően romantikus szerepet játszik, az az, hogy bevallja, érzelmeket ébreszt vezető hölgyei iránt. Az érzései pedig segíthetnek hihetőbbé tenni a drámai románcokat.

Amikor a közelmúltban interjút készített vele a Naver TV-nek, ismét megkérdezték, hogy milyen valószínűséggel alakulnak ki érzelmei a színésztársai iránt. Vajon valaha is azt kívánta, hogy egy képernyőn megjelenő romantika valóságos romantikává változzon?

– Bárcsak – mondta.

Az interjúban bevallotta, hogy romantikus érzelmeket táplált színésztársai iránt.

'Nagyon szeretem a színésztársaimat, amikor színészkedek' - mondta Joo Won. „Emberként, partnerként és ezen túlmenően is. Mivel nagyon szeretem őt romantikusan, ez valószínűleg nyilvánvaló abból, ahogyan ránézek. Nagyon szeretek olyan színésztársakkal dolgozni, akik lehetővé teszik számomra, hogy ezt természetesen érezzem.

Joo Won időnként olyan érzelmeket táplál színésztársa iránt, hogy féltékeny lesz.

„Imádom őket, és féltékeny is vagyok. Amikor így érzek, uralkodnom kell magamon.

El kell ismerni, eléggé romantikus. A filmekben való választása aláhúzza, milyen romantikus.

„A kedvenc filmjeim az olyanok, mint a „Rómeó és Júlia” vagy a „Alkonyat”. A színészek szeme teljesen más, miután szerelembe esnek. Meg akarom mutatni a nézőknek is ezeket a szemeket.

A rajongók talán egyetértenek vele.

Joo Won legismertebb a „Nászutas maszk” és a „Jó doktor” drámákban, valamint a „Divatkirály” című filmben játszott szerepei miatt.

Joo Won új filmje, az 'It's Him' ​​október 27-én debütált. A 'Yong Pal' című filmtársa, Kim Tae Hee részt vett a premieren, hogy támogassa őt. A filmben egy férfit alakít, aki meg akarja találni húga gyilkosát. A film első helyezést ért el a jegyek előértékesítésében.