Joo Ji Hon színész hosszú utat tett meg színészi karrierje terén, de Lee Shin trónörökös szerepe a 2006-os sikerdrámában, a Goongban továbbra is az egyik legemlékezetesebb.

A 2-án készülő, „Jóbarátok” című filmjéhez adott promóciós interjú során megosztotta: „Annyira kínos nézni” Goong' Most. Nagyon kínos voltam.

Így folytatta: „Szerencsém volt, mert a debütáló projektem már főszerep, de mivel még kezdő voltam a színészetben, sok hibám és gyengeségem volt, és ez a drámán is megmutatkozott. Most, hogy már régóta színészkedem, kényelmesebben érzem magam a forgatáson, és úgy gondolom, hogy természetesebbé váltam a színészi játékban.Emellett azt mondta: „Eredetileg modell voltam, és emiatt nem gondoltam, hogy alkalmas lennék a színészi pályára. Színészként sem éreztem magam elfogadottnak; de most sokan színésznek tekintenek, köztük jómagam is, és sokkal kényelmesebben éreztem magam a színészkedésben.

Ji Sung és Lee Kwang Soo mellett Joo Ji Hoon szerepel a „Jó barátok” című filmben, amely három barát történetét mutatja be, akik bizalmi és őszinteségi problémákkal szembesülnek, amikor olyan problémákkal szembesülnek, amelyek kihívást jelentenek a hosszú távú barátságukban.

A „Good Friends” premierje július 10-én várható.