A Mad Menben Don Draper szerepében elhíresült Jon Hamm sportügynökként teljesen más szerepet kap a hamarosan megjelenő Million Dollar Arm című Disney-filmben. A filmet Craig Gillespie (Lars és az igazi lány) rendezi, a főszereplőkben Lake Bell, John Hammond, Aasif Mandvi és Bill Paxton is szerepel. A baseballfilmet igaz események ihlették, és J. B. Bernstein (Hamm) sportügynök, a valós Jerry Maguire történetét meséli el. Bernstein egyedül támad, és a védekező vonalember, akit ügyfeleként próbált leszállni, egy nagy vállalati ügynökséghez adja. Karrierje megmentése érdekében Bernstein egy zseniális új tervvel indul Indiába: krikettjátékosokat keresve a Major League Baseball következő szupersztárjává válhat Amerikában. Megtalálja a két fiút, Rinku Singh-t és Dinesh Patelt (Pi Suraj Sharma élete és Madhur Mittal, a Slumdog Millionaire élete), akik csodálatos krikettjátékosok. Bernstein azonban hamarosan rájön, hogy az élete többről szól, mint megbízatásról; felelőssé vált a fiúkért, mint emberi lényekért.

„Megtanulja, hogyan lehet jobb emberi lény” – mondja Hamm a szerepéről. „Évem nagy részét azzal töltöm, hogy nem a bolygó legjobb emberét játszom” – teszi hozzá Don Draper szerepére utalva a Mad Menben. A produkciót csaknem egy hónapig Indiában forgatták, gyakran 120 fokos hőségben, ami Hamm perspektívát adott a Bernstein által elért eredményekhez. „Ha egyszer megnézed Indiát, láthatod, mivel találkozott J. B. az első napon” – mondja Hamm. ''Ha én lennék a helyemben, azt mondtam volna: 'Nem, ez soha nem fog megtörténni.'

Bárki kitalálhatja ezt a dolgot, de ha ez valós emberekkel történik, a való életben, úgy gondolom, hogy az érzelmi hatás még nagyobb – mesélte Hamm a 'Nightline'-nak a történetről a múlt nyáron, Atlantában forgatás közben.A Million Dollar Arm megjelenése 2014. május 16-án várható.