Johnny Depp volt felesége, Vanessa Paradis állítólag disszidálta jelenlegi feleségét, Amber Heardet.

Egy jelentés szerint Vanessa kigúnyolta Amber Heard kijelentését, miszerint állítólag nehezen tud „jelentős” szerepet kapni, mert „szexuálisan életképes”.

'Bárcsak ne kellene választanom aközött, hogy szexuálisan életképesnek tekintsenek engem, és valami lényegesebbet' - mondta Johnny Depp felesége, aki nemrégiben szerepelt a Magic Mike XXL-ben. Marie Claire .Amber Heard kijelentése különféle reakciókat váltott ki a hollywoodi nézők részéről.

'Rengeteg csodálatos szexi színésznő van, akiket nagyon komolyan vesznek Hollywoodban, és még díjat is nyernek, csak tehetség kell ahhoz, hogy mindkettővel rendelkezzenek.' Celeb piszkos mosoda írt.

'Johnny Depp életkorának megfelelő ex-párja, Vanessa Paradis egy olyan színésznő példaképe, aki több mint méltányos része a szexuális vonzerőnek, és számos díjat nyert zenéjéért és filmmunkáiért.'

'Biztosak vagyunk abban, hogy valahányszor Amber Heard azt sugallja, hogy megpróbál mélységet adni az agyatlan szerepekhez, Vanessa Paradis egy kicsit erősebben forgatja a szemét' - tette hozzá a jelentés.

Vanessa Paradis gúnyolódik Johnny Depp jelenlegi feleségének kijelentésén?

A francia színésznőhöz közel álló források egyelőre nem nyilatkoztak arról, hogyan reagált Amber Heard kijelentésére.

Korábban azonban felmerült, hogy feszültség van Johnny Depp volt felesége és jelenlegi fő szorítása között.

'Amber Heard úgy szegezte le Johnny Depp-et, ahogy Vanessa Paradis soha nem tudta' - írta Celeb Dirty Laundry korábbi jelentés .

'Vanessa és Johnny kapcsolatát a csalásáról szóló pletykák gyötörték – először magával Amberrel, miközben a The Rum Diary-t forgatták, később pedig Julie Ellis légiutas-kísérővel, aki a „személyes” légiutas-kísérője.

Vanessa Paradis és Johnny Depp 14 évig voltak együtt, mielőtt 2012-ben felmondtak. Két közös gyermekük van: Lily Rose és Jack.

2010-ben az Extrában adott interjújában a „Karib-tenger kalózai” színész elmagyarázta, miért nem kötötték össze ő és Vanessa kapcsolatát annak ellenére, hogy majdnem másfél évtizede együtt vannak.

„Ha Vanessa meg akart kapkodni, miért ne” – idézte a színész Hello Magazin .'De az a helyzet, hogy annyira félnék, hogy elrontom a vezetéknevét! Olyan jó vezetékneve van.