Johnny Depp barátnője, Amber Heard még mindig édesanyja a „The Fappening” névre keresztelt meztelen fotókiszivárogtatásnak, amikor a „Magic Mike XXL” szereplői részt vettek egy jótékonysági rendezvényen a „Shameless” sztárjával, Emmy Rossummal a Greenacresben, Beverly Hillsben.

napon megjelent képeken MailOnline , Johnny Depp barátnője, Amber Heard és Emmy Rossum részt vett a The Rape Foundation 2014-es rendezvényén, hogy támogassák az ügyet.

A modell áttetsző felsőt és „pucér csipke Smythe szoknyát” viselt, amely kiegészítette szőke haját. Emellett a természetesebb megjelenés mellett döntött, mivel a smink alig látszott.

A Rape Foundation a weboldalán így írja le az okot: „A korszerű, átfogó ellátás biztosítása a nemi erőszak áldozatainak és a szexuálisan bántalmazott gyermekeknek; megelőzési programok biztosítása e bűncselekmények előfordulásának csökkentésére; és az áldozatokat szolgáltató szolgáltatók képzése annak érdekében, hogy javítsák az áldozatok kezelését, bárhol is forduljanak segítségért.

Johnny Depp barátnője, Amber Heard azonban nem foglalkozott a 'The Fappening'-nek nevezett meztelen fotóval.

– A Fappening visszatért. A 28 éves Amber Heard a legújabb híresség, akinek magánéletét egy csúnya hacker megsértette. Szeptember 21-én jelentek meg az interneten a színésznőről készült állítólagos meztelen fotók, köztük egy állítólagos félmeztelen fénykép és egy személyes levél, amelyet állítólag az 51 éves Johnny Deppnek küldött. Hollywoodi élet http://hollywoodlife.com/2014/09/21/amber-heard-nude-photos-johnny-depp-letter-naked-pics-hacking-scandal-leak/ mondott.

Az iCloud-hack áldozatává vált hírességek között volt Jennifer Lawrence, az Éhezők Viadala sztárja, Ariana Grande énekesnő, Rihanna, a Playboy játszótársa, Jenny McCarthy és Sport Illustrated modell és a „The Other Woman” szereplői Kate Upton.

Az előző jelentésben TMZ azt mondta, hogy a hatóságok már próbálják felkutatni azokat a felelősöket, akik Johnny Depp barátnőjének, Amber Heardnek a meztelen fotóinak kiszivárogtatásáért, valamint számos más hírességért felelősek.

'Az FBI a legfontosabb dolgokon van, mióta a fényképek első hulláma megjelent... ma felvettük velük a kapcsolatot - és azt mondják, hogy a nyomozás még mindig tart' - áll a pletykaoldalon.