A koreai Marmot szabadtéri viseleteket gyártó cég a közelmúltban további fotókat adott ki So Ji Sub-ról a 2015-ös S/S sorozathoz. A modellből lett színész lenyűgöző a képen, amely a Marmot tavaszi/nyári sorozatához korábban megjelent fotók folytatása.

A fotósorozat során olyan pózokat mutat be, amelyek szabadtéri sportok, például túrázás vagy kemping űzésére csábítják a nézőket.

Semleges arckifejezésén és pózán keresztül mutatja be a képen szereplő számos stílust. Az olyan kiegészítők, mint a túrabotok és hátizsákok teszik teljessé a fotózás kültéri koncepcióját.Karrierje kezdetben a '90-es években indult, amikor a STORM farmermodelljeként jelent meg. Lassan hírnevet szerzett a koreai drámában, mielőtt a 2002-es 'Glass Slipper' című sorozatban betöltötte a kitörési szerepet.

A 38 éves színész a 2013-as 'Master's Sun' természetfeletti sorozatban játszott főszereplője óta hiányzott a koreai drámákból és filmekből. 2014-ben egy cameo-előadást nyújtott a LINE TV „One Sunny Day” című internetes drámájában.

Bár karrierje nagy részét a színészetnek és a modellkedésnek szentelte, a hip-hop iránt is elkötelezett. 2014 júniusában kiadta a 18 Years című albumot.

Nemrég tért vissza a K-Filmhez, hogy egy cameo szerepet kapott a közelgő Sado című filmben. A Sado egy nagyon várt film, amelyben Moon Geun Young, Song Kang Ho és Yoo Ah In szerepel. A rajongók eleinte abban reménykedtek, hogy egy főszereppel tér vissza színészi karrierjéhez, de a Sado-ban való megjelenése alkalmat ad arra, hogy a sztárt újra lássák a filmvásznon.

Ji Sub tehát több jelenetben is megjelenik Joseon királyként. Ügynöksége, az 51K nyilatkozatot adott a cameo szerepével kapcsolatban, elismerve a rendezőt, hogy beválogatta őt a filmbe.