Ji Chang Wook továbbra is pozitív visszajelzéseket kap Park Jae-won megformálásáért, a Kakao TV legújabb drámájának, a „Szerelem a városban” főszereplőjének alakításáért.

A Jung Hyun Jung által írt és Park Shin Woo által rendezett „Lovestruck in the City” kiemeli Ji Chang Wook színészi képességeit, mint egy ártatlanul szerelmes férfi, akit a múltban fogva tartottak. Park Jae-won alakítása hihetetlen szinkronban van Lee Eun-oh-val, akit Kim Ji Won színésznő keltett életre.

A gyors tempójú drámában, ami Lovestruck in the City ”, Chang-wook címkéje Glorious Entertainment kiment, és kiválasztott három olyan pillanatot, ami miatt Jae-won ábrázolása kattant, és azonnal kapcsolatba lép a rajongókkal mindenhol:OLVASS TOVÁBB: 1. rész: Íme az új Netflix K-Drama „Lovestruck In The City” premierjének összefoglalója

Ji Chang-wook(Fotó: Glorious Entertainment)

– Mi van, ha szerelmes leszel?

A Yangyang strandon, ahol minden kezdődött, Eun-oh megkérte Jae-wont, hogy felejtse el őt. Miután Szöulban újra egymásra találtak, Jae-won szembeszáll vele: „Általában durva vagyok, de amikor szerelmes vagyok, hajlamos vagyok lágy lenni. Mi történik, ha szerelmes leszel? Eun-oh csak némán meredt, próbálta elrejteni valódi énjét.

„Nincs munka, nincs szerelem, nincs megbánás” életmód

Úgy tűnik, Jae-won életfilozófiáját foglalja össze egyik sorában. 'Ha egy pontot rajzolok a világra, olyan épületet akarok építeni, ami sokáig tart, hogy ne bánjam meg.' Sajnálkozás nélkül éli életét, őszintén és őszintén fejezi ki magát a yangyangi viszony során, valamint szakításuk és váratlan szöuli találkozásuk során.

Továbbá, Ji Chang Wook szívszorítóan bevallja érzéseit. 'Rossz vagy, de őrült vagyok, hogy kedvellek' – mondja Kim Ji Won Lee Eun-oh-jának. Természetes és közvetlen előadásmódja ékes bizonyítéka annak, hogy Chang Wook hogyan közvetíti Jae-wont, mint egy igazi, rokonítható karaktert, aki beleszeretett a városba, ahogy a cím is mutatja.

'Szeretem, ha jól érzed magad'

Annak ellenére, hogy becsapottnak és elveszettnek érzi magát, Jae-won egy úriember, aki szíveket és támogatást nyer el a sorozat rajongóitól. Még azután is, hogy tudta az igazságot Eun-ohról, azt mondta neki, hogy először találja meg önmagát, mielőtt szerelmet talál. Ez azt mutatja, hogy végül is tiszteli Eun-oh-t, mint személyt, és elsőbbséget ad annak jólétének.

A „Lovestruck in the City” a végéhez közeledik, a tervezett tizenhét epizódból tizenöt már megjelent – ​​a Kakao TV-n keresztül a dél-koreai rajongóknak és a Netflix streaming oldalon.