A médiák arról számoltak be, hogy Jeon Yeo Bin és Ahn Hyo Seop főszerepet kap a híres tajvani sorozat, a 'Some Day or One Day' hamarosan megjelenő koreai remake-jében.

Mindkét ügynökségük, a Management MMM és a Starhaus Entertainment megerősítette, hogy a Vincenzo színésznője és a Vörös Ég szerelmesei casting ajánlatokat kapott, és még vizsgálják a projektet.

Emellett a koreai változat is készülhet a Disney Plus-on.

Jeon Yeo Bin és Ahn Hyo Seop játsszák a 'Some Day or One Day' koreai remake-ben

Ha a két sztár elfogadja a drámát, Jeon Yeo Bin alakítja Huang Yu Xuan és Chen Yan Ru szerepét, míg Ahn Hyo Seop Wang Quan Sheng és Li Zi Wei szerepét tölti be.

Jeon Yeo Bin(Fotó: J Wide Entertainment hivatalos Instagram / GQ Korea) Jeon Yeo Bin

A „Some Day or One Day” eredeti tajvani változata alapján a történet Huang Yu Xuan, egy 27 éves hölgy körül áll, aki élete szerelmére, Wang Quan Shengre vágyik. Huang Yu Xuan váratlanul egy autóbalesetbe keveredik, és abban a pillanatban, amikor magához tér, azt hiszi, hogy a srác, aki mellette ül a kórházban, Wang Quan Sheng.

Ahn Hyo Seop Marie Claire Korea(Fotó: Marie Claire Korea hivatalos Instagram) Ahn Hyo Seop

AKÁR EZ IS TETSZHET: A Vincenzo sztárjai, Song Joong Ki és Jeon Yeo Bin ikonikus ökölütést ütöttek a 42. Blue Dragon Film Awards-on

De ahogy egyre jobban tudatára ébred a sorsa hirtelen változásának, Yu Xuan visszautazik 1998-ba, és rájön, hogy Chen Yan Ru nevű középiskolásként él, és már nem 27 éves nőként. Látja a férfit a kórházban, és megerősíti, hogy nem Wang Quen Sheng, hanem egy Li Zi Wei nevű iskolatárs.

Februárban már megerősítették, hogy a „Some Day or One Day” koreai adaptációval készül, de a drámát vezető színészek még mindig bizonytalanok voltak.

„Egy nap vagy egy nap” hatalmas népszerűség Ázsiában

A „Some Day or One Day” 2020 áprilisában került adásba Koreában a híres Wavve online streaming platformon. Japánban, Hongkongban és Malajziában is népszerűvé vált, és az ázsiai sorozatok rangsorának élére került.

A tajvani dráma hat jelölést is szerzett az 55. Golden Bell Awardson, amely az Emmy-díj tajvani változataként is ismert. A „Some Day or One Day” négy nagy díjat nyert, és három díjat kapott a 25. Asian Television Awards-on a legjobb rendező, a legjobb eredeti forgatókönyv és a legjobb dráma OST kategóriákban.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Egy általa megosztott bejegyzés látni akar téged (@somedayoroneday)

A sorozat eredeti szereplői a tajvani színészek, Greg Han és Alice Ke voltak.

HA HIÁNYOLTÁL: 'Dr. A romantikus 3. évad megerősítése + Han Seok Kyu és Ahn Hyo Seop megismétlik a karaktereiket

Mi a véleményed a Jeon Yeo Bin és Ahn Hyo Seop lehetséges csapatáról a „Some Day or One Day”-ben? Ossza meg észrevételeit!

További koreai drámákért és hírességekkel kapcsolatos hírekért tartsa nyitva a lapokat itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins.