A Chacenzo-rajongók nagyon örültek, miután a 2021-es BIFF-en látták a Vincenzo sztárjai, Jeon Yeo Bin és Song Joong Ki közötti rövid, de tartalmas interakciót.

A Vincenzo sztárjai, Song Joong Ki és Jeon Yeo Bin első nyilvános fellépése a 2021-es BIFF-en

A K-filmekben és a K-drámákban szereplő tehetséges és briliáns egyéniségek egy különleges eseményre gyűltek össze, hogy megemlékezzenek a művészetek és a szórakoztatás terén mindenki kemény munkájáról.

Song Joong Ki(Fotó: History D&C hivatalos Instagram)

Minden rangos esemény soha nem lesz teljes a vörös szőnyeges kifutó nélkül. Ez az a hely, ahol a hírességek és a meghívott vendégek beléptek a tényleges szertartásra. Az idei, 26. Busani Nemzetközi Filmfesztiválon Song Joong Ki és a Park So Dam választották az esemény megnyitójának házigazdáját.Miután megjelentek a vörös szőnyegen egy fotózáson, Jeon Yeo Bin következett, és egy egyszerű fekete ruhában lépett be. A természetes varázsától áradó „Éjszaka a paradicsomban” színésznő felkeltette a közvélemény figyelmét.

Még egykori drámai vezetőjét, Song Joong Ki-t is rajtakapták, amikor megpillantotta Jeon Yeo Bint, miközben a vörös szőnyegen tartózkodott.

Song Joong Ki és Jeon Yeo Bin(Fotó: a tvN hivatalos Instagramja)

Ez a forgatókönyv azonnal elterjedt az interneten, és a Vincenzo rajongók elájultak Song Joong Ki és Jeon Yeo Bin váratlan pillanatától. A Twitteren felkapott egy másik fotó, amelyen rövid beszélgetést folytattak az esemény alatt.

Eközben a 26. Busani Nemzetközi Filmfesztiválon levetítik Song Joong Ki „Space Sweepers” és Jeon Yeo Bin „Night in Paradise” című filmjét.

AKÁR EZ IS TETSZHET: Song Joong Ki, Jeon Yeo Bin és a tvN „Vincenzo” című filmjét jelölték a „Seoul International Drama Awards 2021”-re.

Jeon Yeo Bin elismeri, hogy a Vincenzo csapat továbbra is támogatja egymást

Eközben a BIFF 2021 nyitóünnepsége után Jeon Yeo Bin leült egy sajtóbeszélgetésre, ahol a karrierjéről beszélt. A női celeb bevallotta, hogy félt és ideges az aznapi esemény miatt, mert egy ilyen nagy filmfesztiválon, mint a BIFF, értékes munka a számára.

Vincenzo osztag(Fotó: Lee Hang Na Instagramja)

A riporterek megkérdezték Jeon Yeo Bint is a Vincenzo korábbi társsztárjával, Song Joong Ki-vel való találkozásáról a megnyitó ünnepségen. A 32 éves színésznő elmondta, hogy örül annak, hogy öt hónappal a dráma befejezése után, tavaly májusban végre újra láthatja Song Joong Ki-t, más néven Vincenzo Cassanót.

Vincenzo osztag(Fotó: a tvN hivatalos Twittere)

Hozzátette, hogy a Vincenzo csapat nagyon jól kijön, és továbbra is támogatják egymást szólókarrierjük során. Yeo Bin azt mondta, hogy ha most nincs világjárvány, akkor talán gyakrabban társalognak.

HA HIÁNYOLTÁL: Ismerje meg az embert Song Joong Ki karaktere mögött a rekordot döntõ K-drámában, a „Nap leszármazottai”

Láttad Song Joong Ki és Jeon Yeo Bin interakcióját a 2021-es BIFF-en? mi a véleményed róla? Tudassa velünk a megjegyzésekben!

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins.