A „Hospital Playlist 2” sikere után Jeon Mi Do visszatér a kis képernyőre a közelgő Kdrama „Thirty-Nine”-vel.

Chae Song Hwa elsőrangú idegsebészéből a 39 éves szépség egészen más karakterré változik a főszereplő Son Ye Jin és Kim Ji Hyun mellett.

Miközben a JTBC készül a soron következő rom-com sorozatukra, amelyek minden bizonnyal milliók szívét megdobogtatják, a közvetítőhálózat új állóképekkel ugratja a rajongókat, amelyekben a színésznő látható.A drámában Jeon Mi Doo átvette Jung Chan Young szerepét, egy színésztanárt, akinek életre szóló álma, hogy színésznő legyen.

Harminckilenc Jeon Mi Do(Fotó : JTBC ) Jeon Mi Do | Harminc, még mindig kilenc Harminckilenc(Fotó : tvN ) Jeon Mi Do | Harminc, még mindig kilenc (Fotó : tvN ) Jeon Mi Do | Harminc, még mindig kilenc

Karrierje mellett élvezi, hogy 39 éves és szingli a két legjobb barátjával, akikkel még a középiskola alatt ismerkedett meg.

Son Ye Jin alakítja Cha Mi Jo-t, aki gazdag családban nőtt fel, és egy neves gangnami klinika bőrgyógyász főorvosa.

Eközben Kim Ji Hyun felvette Jang Joo Hee, a kozmetikai áruház vezetőjének karakterét.

Annak ellenére, hogy különböző területeken dolgoztak, a triónak egyetlen célja volt az életben: az utolsó hurrájuk a negyvenes éveik betöltése előtt.

Jeon Mi Do beszél a karakteréről a Harminckilencben

(Fotó : JTBC) Jeon Mi Do | Harminc, kilenc karakteres poszter

A 39 éves színésznő a JTBC 'Thirty-Nine' című műsorában fejti ki gondolatait a kis képernyőn a visszatérésével kapcsolatban.

Egy interjúban Jeon Mi Do megosztotta a közös nevezőt Jung Chan Young és önmaga között. A színésznő elárulta, hogy élvezte a történetet, mivel a karaktere nagyjából vele egykorú.

„Annyira szórakoztató volt, hogy egyszerre elolvastam a forgatókönyvet. Mivel ez a koromról szól, nagyon szimpatizáltam vele” – mondta.

OLVASS TOVÁBB:A „Harminckilenc” sztárok, Son Ye Jin, Jeon Mi Do, Kim Ji Hyun évtizedes barátságot mutatnak be új állóképekben

Sőt, ha van egy szó a karakterének leírására, az a „szabadság”.

„Vonzó volt számomra, ahogy habozás nélkül kifejezi gondolatait és érzéseit” – magyarázta Jeon Mi Do.

A „Harminckilenc” egyik fő fénypontja a trió kémiája és életre szóló barátsága.

A színésznő ezzel azt kívánta, hogy a nézők a három főszerepen keresztül érezzék át az őszinte barátságot.

– Remélem, látni fogja, hogyan ábrázolják a három barát közötti barátságot, és hogyan bontakoznak ki a szerelmi történetek.

Másrészt a produkciós csapat azzal ugratja a rajongókat, hogy egy pillantást vetnek Jeon Mi Do új szerepére, megjegyezve, hogy „Jung Chan Young testreszabott volt” a színésznő számára.

„Harminckilenc” szereplők

(Fotó: Netflix Korea)

Son Ye Jin, Kim Ji Hyun és a „Kórházi lejátszási lista” sztárja mellett a „Harminckilenc” szereplőgárdájában három bravúros főszereplő is szerepel.

Lee Moo Saeng fogja játszani a Champ Entertainment vezérigazgatóját, Kim Jin Seok-ot, aki egyben Cha Mi Do egykori iskolatársa, és Jeon Mi Do szerelme lesz.

(Fotó: JTBC)
Lee Moo Saeng színész

Yeon Woo Jin karizmatikus, 39 éves bőrgyógyász lesz, és Cha Mi Jo egyik kollégája.

Végül Lee Tae Hwan felvette a vállalkozó, a szakács és a kínai negyed elnöke, Park Hyun Joon karakterét.

(Fotó: NEWS 1 KOREA)

A Thirty-Nine premierjét február 16-án mutatják be a JTBC-n és a Netflixen keresztül.

HA ELMARADTA:A JTBC ledobta Jeon Mi Do, Kim Ji Hyun és Son Ye Jin Kdrama „Thirty-Nine” című dalának első állóképét.

A cikk tulajdonosa a KDramastars.

Írta: Geca Wills