A hollywoodi történelem során rengeteg nyertes rendező-színész kombináció született, Leonardo DiCaprio és Martin Scorsese egyenként, akiknek együttes tehetsége elhozta nekünk az Aviátort, New York bandái , Redőny-sziget , és A Wall Street farkasa . Tim Burton kedvenc munkatársa viszont Johnny Depp, és együtt hozták nekünk Ed Woodot, Ollókezű Edward , C Orpse Menyasszony , és Charlie és a csoki gyár . Most a legújabb színész-rendező tandem, amely úgy tűnik, mindig az Oscar-aranyat jelenti, David O. Russel és Jennifer Lawrence színésznő csapata. Láttuk a munkájukat Silver Linings Playbook , és American Hustle , mindkettő Oscar-jelölést és nyert a rendező és a színésznő számára.

Most folytatják a trendet a bejelentett új Jennifer Lawrence filmmel. Az új film, Öröm David O. Russel kedvenc múzsájával, Jennifer Lawrence-szel dolgozik majd Joy Mangano életrajzi filmjében. Azok számára, akik nem tudták, Joy Mangano a rendkívül népszerű Miracle Mop feltalálója, amely olyan sikeres, hogy állítólag évente 10 millió dollár értékben adnak el belőle.

Jennifer Lawrence Manganót fogja alakítani, aki háromgyermekes egyedülálló anya volt Long Islanden. A Miracle Mop feltalálásával a Home Shopping Network szupersztárja lett.Robert De Niro is tárgyalásokat folytat az új Jennifer Lawrence-filmben való megjelenésről. Ha a tárgyalások lezárulnak, ez lesz a második alkalom, hogy az Oscar-díjas színész Jennifer Lawrence-szel és David O. Russel-lel dolgozik majd, először a filmben. Silver Linings Playbook . Ha az üzlet lezárul, De Niro fogja játszani Jennifer Lawrence apját. David O. Russel fogja újraírni azt a forgatókönyvet, amelyet eredetileg a Bridesmaids forgatókönyvének írója írt.

A filmet jövő év karácsonyán mutatják be.