Továbbra is futótűzként terjednek a pletykák Jennifer Lawrence és barátja, Nicholas Hoult kapcsolati dilemmájáról.

Új hírek láttak napvilágot, miszerint az X-Men: A jövő napjai című film szereplői ismét Splitsville-be utazhatnak, miután JLaw tudomást szerzett barátja és színésznő, Kristen Stewart megkérdőjelezhető közelségéről.

Annak ellenére, hogy más jelentések azt állítják, hogy a pár már titokban eljegyezte magát, a csalásról szóló pletykák nem hagyhatók figyelmen kívül. Sőt, még több felhajtást keltenek a neten.Szóval mi az igazi? A Celebrity Dirty Laundry ezt mondja Jennifer Lawrence-ről és barátjáról, Nicholas Houltról, valamint a pletykák szerint megcsaló Kristen Stewartról.

Még májusban pletykák keringtek arról, hogy Nick és legújabb sztárja, Kristen Stewart összekapott. Persze akkoriban Jen megpróbálta lekicsinyelni a helyzetet, de tény, hogy Kristen szereti a brit férfiakat, és az ő típusa általában már kötődik. Bár Jen ragaszkodott ahhoz, hogy semmi sem történik, és hogy a férfija nem csalt, az a tény, hogy nem láttuk őket együtt, egy másik történetet mesél el. A paradicsomban legalább baj van...'

Közben, Hollywoodi élet egy egészen más jelentést tett közzé, amelyben azt állítja, hogy a pár boldogan eljegyezte egymást.

„Az Éhezők Viadala színésznőjének eljegyzési ujján egy türkiz, szív alakú gyűrű ragyogott, amitől olyan pletykák robbantak ki, hogy eljegyezték. Annak ellenére, hogy nem gyémánt, Jennifer úgy döntött, hogy ezen a különleges ujjon hordja, és egyáltalán nem lennénk meglepve, ha Nicholas egy ilyen egyedi eljegyzési gyűrűt választana a furcsa sztárnak.

A pár még nem erősítette meg a pletykákat.

Szerinted Kristen Stewart megcsal Nicholas Houlttal? Szerinted JLaw és Nicholas eljegyezték egymást? Hangot lejjebb!

Maradjon velünk a Jennifer Lawrence barátjával kapcsolatos további hírekért itt!