Sokan kíváncsiak, hogy Jennifer Aniston mikor jelenti be az esküvő dátumát. 2012 óta jegyese Justin Theroux-val, és még mindig nem beszél a házasságról. A pletykák szerint már elváltak, mert a 45 éves színésznőt az eljegyzési gyűrűje nélkül látták a nyilvánosság előtt.

Jen képviselője azonban azt állította, hogy a szakítási pletykák nem igazak. A képviselője elmondta ÉS! 'Mindenkinek nyugodjon meg – a gyűrűt éppen most tisztították, és biztonságban visszakerült a kezére.' Biztos vagyok benne, hogy a rajongóik megkönnyebbültek ennek hallatán. Annak bizonyítására, hogy továbbra is boldog házasságban élnek, a pár együtt jelent meg a 2014-es Governors Awards-on.

A „Cake” sztárját félig áttetsző ruhában és gyémánt eljegyzési gyűrűjében látták, vőlegénye pedig bravúrosnak tűnt fekete öltönyében. Egy szemtanú mesélte Us Weekly 'Justin szeretettel bámult rá, amint egyedül pózolt.' A bennfentes hozzátette: – Látható, hogy nagyon csodálkozik iránta.Jennek és Justinnak is volt néhány PDA-ja az esemény alatt. Egy forrás felfedte a webhelyet: 'Minden alkalommal, amikor láttam őket, meghatódtak.' A bennfentes hozzátette: „Fejét a férfi vállára fektette, miközben a különböző kitüntetettek a színpadon beszéltek, és átölelte őt. Ő is fogta a kezét az asztalnál, és láttam, hogy odahajol, és néhányszor megcsókolja.

Az összes PDA visszautasítja a pletykákat, miszerint véget vetettek kapcsolatuknak. De mikor fogunk tudni Justin Theroux és Jennifer Aniston esküvői dátumáról? Talán már titokban összeházasodtak; és nem meglepő, ha ezt tették.

Egy forrás elmondta a Us Weekly-nek (via Hollywood Take ), „Ő [Jen] folyton azt mondja Justinnak: „Szökjünk meg!” A bennfentes hozzátette: „Nem akar semmi túl fülledt dolgot – csak valami különlegeset azokkal az emberekkel, akikkel törődik.” Egy másik forrás elárulta, hogy szívesen megtervezne egy gyors esküvőt a tengerparton. A bennfentes azt mondta: „Cabo Jen háza. Nyugodt, tengerparti hangulatot akarnak.

Szerinted Jennifer Aniston esküvője 2014 vége előtt megtörténik?