Jeff Goldblum Jurassic Park újraéli a tyrannosaurus rex terrorját Jesse Sargent esküvőjén. Sargent, aki jelenleg Pamela Sargent felesége, Torontóban került egy olyan ceremóniába, amelyen Jeff Goldblum Jurassic Park sztárja és menyasszonya, Emilie Livingston is szerepelt a vendégek listáján. Amint arról a The Huffington Post is beszámolt, Jeff Goldblum Jurassic Park és vőlegénye valójában nagyon közeli barátságot ápol az ifjú házasokkal.

Adam Biesenthal, az esküvőre bérelt fotós az egyetlen jelenetet készítette el, amelyet jónak látott, tekintettel arra, hogy Jeff Goldblum Jurassic Park jelen volt az eseményen. Megkérte Jeff Goldblum Jurassic Parkot, hogy segítsen neki újra létrehozni egy Jurassic Park jelenetet. Az ifjú házasok szerencséjére Jeff Goldblum Jurassic Park örömmel teljesített. A színész ezután látható a képen, amint a többiekkel együtt a füves mezőn tépkedik, farkukon egy masszív T-Rex forró.Sőt, az Esquire beszámolói szerint ezt a fajta beállítást a menyasszony és a vőlegény személyesen is kérte.

Az eredményül kapott fénykép nagyon valóságosnak tűnt, és úgy tűnt, nagyon szórakoztató volt a felvétel. De természetesen a T-Rexet maga Biesenthal szakszerűen Photoshopolta a háttérbe.

Jeff Goldblum Jurassic Park élményével egy T-Rex láttán valószínűleg újra felébredt a rettegés érzése, amit a filmben szakszerűen ábrázolt. Valószínűleg ez az oka annak, hogy a képen látható emberek többsége mosolyog és nevet, de Jeff Goldblum Jurassic Park sztárja meg tudott maradni a karakterében. A kép százszor valósághűbbnek tűnt volna, ha a kíséret többi tagja is rémülten tudott fellépni.

Az Esquire-nek lehetősége volt beszélni a fotóssal, Biesenthal pedig elismerően nyilatkozott Jeff Goldblum Jurassic Parkról. Megemlítette, hogy Jeff Goldblum Jurassic Park színésze 'nagyon menő srác, aki amikor a vőlegény felkérte, hogy készítse el ezt a felvételt, lelkesen beleegyezett.'