A Daily Mail szerint Jason Biggs és felesége, Jenny Mollen azt mondta, hogy „hármasuk kudarcot vallott” a The View-ban. Az OITNB sztárja elmondta, hogy felesége születésnapi ajándékként fogadott egy prostit, de a helyzet hamar komikussá vált.

A hét elején Biggs felesége, Mollen megjelent a The View című műsorban, hogy népszerűsítse új, „I Like You Just the Way I Am” című memoárját, amelyben elmesélte, hogy felbérelt egy prostituáltat, hogy hármast adjon férjének születésnapjára. Két nappal később Biggs megjelent a műsorban, hogy részletesebben elmagyarázza a helyzetet.

'Nagyon nyitott emberek vagyunk, igazi emberek vagyunk' - mondta az Amerikai pite sztárja. 'Ez nem megszokott dolog a részünkről. Nincs egy csoport prostituáltunk, akik rendszeresen ki-be jönnek a házunkba.Az Orange Is The New Black sztárja azt mondta: „A végén nem éreztem jól magam. Három hölgynek kellett három nap alatt. Mondjuk nem teljesítettem a küldetést. A feleségem az egészet meglehetősen hisztérikusnak találta, még akkor is, amikor éppen történt.

Biggs hozzátette: „Valójában az ágyon feküdt, nézte, egy zacskó chipset evett, és nevetett, szóval, ahogy el tudja képzelni, nem igazán teljesítettem a képességeim szerint. Ezenkívül azt mondta, hogy a prostituált nem úgy viselkedett a feleségemmel, ahogy remélem, így aztán minden szétesett, a többi pedig benne van a könyvben.

A Full House sztárja, Candace Cameron, aki a View vendégműsorvezetője volt, nem tartotta viccesnek a történetet, és azt mondta: „Hogy ez egy nagyszerű történet? Elnézést, hogy megy a férje születésnapjára egy prosti, milyen a hármasban lenni, hogyan ünneplik ezt?

Hozzátette: 'Van humorom, de nehezen találom meg a humort.'