A „Now, We Are Breaking Up” 3. epizódjában Yoon Jae Guk (Jang Ki Yong) kész szembesülni Ha Young Eunnal (Song Hye Kyo) a testvérével való 10 évvel ezelőtti kapcsolatáról.

A múlt heti sikeres közvetítésével az SBS megmozgatta a nézőket, és új „Most, szakítunk” állóképeket mutatott be, amelyek bemutatják a Jang Ki Yong és Song Hye Kyo karakterei közötti feszültséget.

„Most szakítunk a 3. epizód spoilerével

A „Most szakítunk” című film 2. része, amely november 13-án került adásba, egy érdekes jelenettel zárult, amely utalást adott a rajongóknak arra, hogy mi fog ezután történni a történetben.Miközben a repülőtérre utazott vissza Párizsba, Yoon Jae Guk megdöbbentő igazságot fedezett fel a divattervezővel kapcsolatban, amely vonzódik ahhoz, ami a testvérével évekkel ezelőtt történt.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

A Breaking up now (@nowwearebreakingup_official) által megosztott bejegyzés

Emiatt a férfi fotós lemondta repülőútját, és úgy döntött, hogy egy ideig Szöulban marad. Ha Young Eun, aki készen áll a következő fotózásukra, meglepődik, amikor Yoon Jae Gukot látja új fotósként. Ha Young Eun közelébe ment, és megkérdezte, ismer-e egy Yoon Soo Wan nevű férfit, Jae Guk testvérét. A női tervező nem számított arra, hogy újra hallja ezt az ismerős nevet, és elkezdte összeszedni magát, hogy ne legyen érzelmes Yoon Jae Guk előtt. Egy percnyi csend után azt válaszolta neki: 'Még mindig próbálok szakítani vele.' A kinyilatkoztatás hatására finom érzelmi változások kezdtek kialakulni kettejük között.

Jang Ki Yong megpróbál szembeszállni Song Hye Kyo-val az új „Now, We Are Breaking Up” állóképekben(Fotó : @nowwearebreakingup_official Instagram | SBS )

A következő epizódpremier előtt az SBS új állóképei, Ha Young Eun és Yoon Jae Guk állnak egymással szemben a fotózáson. A kettő csak egymásra koncentrál, így minden elmosódott körülöttük. Vajon Ha Young Eun végre felfedi múltját Yoon Jae Guknak, és felfedezi kapcsolatát Yoon Soo Wannal? Megtudhatja a „Now, We Are Breaking Up” következő epizódjaiban, november 19-én és 20-án este 10-kor (KST) az SBS-en.

AKÁR EZ IS TETSZHET: „Most, szakítunk” 2. rész: A Hye Kyo dal keserédes búcsút ad Jang Ki Yongnak

„Most, szakítunk” Instagram-frissítés

Song Hye Kyo, Choi Hee Seo és Park Hyo Joo szoros barátságukat mutatják be az Instagramon, miközben mindegyikük egy közös fotót tett közzé. A három főszereplő közötti szoros kapcsolat a rajongók szeretetét kapja.

Most Szakítunk a szereplőgárdával(Fotó: @nowwearebreakingup_official Instagram)

Ugyanúgy, mint Kim Jun Hun esetében, nemrég töltött fel egy fotót Jang Ki Yonggal az Instagramra. A felvételek a „Now, We Are Breaking Up” 1. epizód jelenetében készültek.

Tekintse meg ezt a bejegyzést az Instagramon

Jooheon Kim (@zu_hun_kim) által megosztott bejegyzés

Eközben a dráma hivatalos oldalán is megjelentek a színfalak mögötti vágások és őszinte felvételek a „Most szakítunk” szereplőgárdájáról. Ha további frissítéseket szeretne látni a drámával kapcsolatban, látogassa meg oldalukat @nowwearebreakingup_official.

HA HIÁNYOLTÁL: A Song Hye Kyo és Jang Ki Yong közös szelfit készítenek a „Most, szakítunk” sikeres premierje és a dráma új, lenyűgöző értékelése után

További K-Drama, K-Movie és hírességek híreiért és frissítéseiért tartsa nyitva lapjait itt, a Kiltandkeeley-n.

A cikk tulajdonosa Kiltandkeeley.

Írta: Shai Collins.