Számos kínai rajongó érkezett egészen Koreába, hogy egy napot Jang Hyukkal töltsenek el a „Fated To Love You” című drámájának utolsó forgatási napján.

Augusztus 31-i látogatásuk során a rajongók kedvenc színészük drámájának utolsó forgatását ünnepelték.

Magukkal hozták a Hansik Catering For The K-Start, egy food truck céget, amelynek a színész a nagykövete. Finom koreai ételekkel látták el a produkciós csapatot, és ünnepelték a „Fated To Love You” sikerét, mivel több mint egymillióan nézték meg az országban.A hírek szerint a „Master Chef Korea 3” híres séfjét, Leo Kangot kérték segítségül, aki olyan ismerős koreai konyhákat szervezett, mint a bibimbap, ssambap, ddeok galbi és mások.

A rajongók, akik elmentek, egy kis partit készítettek Jang Hyuk számára, ahol képeket mutattak meg neki a 10 éves, „Hadd mutassam be a barátnőmet” című filmjéből, valamint megajándékozták pólókkal, amelyeken a karikatúrái láthatók.

Cserébe Jang Hyuk meghívta őket, hogy nézzék meg a dráma utolsó epizódjának forgatását.

Az esemény befejezésekor Jang Hyuk megosztotta: „A másik embernek való étel elkészítéséhez őszinteség kell, és a kínai rajongóim által készített eseményen keresztül éreztem az őszinteségüket és szeretetüket irántam. Emiatt minden tőlem telhetőt megteszek ennek a projektnek a végéig, és a jövőbeli projektjeim során is.

A „Fated To Love You” utolsó epizódja szeptember 4-én került adásba.