Katie Holmes Jamie Foxx-szel való randevúzásának híre ismét felkerült a címlapokra, miután múlt héten hírek jelentek meg a tárgy Super Bowl-dátumairól.

Egy bennfentes azt mondta a perezhilton.com-nak, hogy ketten több időt töltenek együtt titokban.

– Katie magánként repült Kaliforniába, hogy Jamie-vel lakjon otthonában a Grammy-díj körül. Foxx gyönyörű lánya, Corinne volt a randevúja a Grammy-díjon. De ő és Holmes a Super Bowl hétvégéjén is együtt töltöttek időt, bár a meccsen külön vettek részt” – számolt be a bennfentes.Bár mindkét fél részéről nincs megerősítés, Hollywood arról beszél, hogy a kettő között több is lehet, mint barátság.

– Ez a legrosszabbul őrzött titok Hollywoodban. Amikor tavaly augusztusban először kapcsolatba kerültek velük, nem álltak készen arra, hogy kapcsolatukat nyilvánosságra hozzák. Mindketten aggódtak Tom [Cruise] reakciója miatt – elvégre ő mutatta be őket, amikor még Katie házas volt” – mondta egy forrás a Grazia brit magazinnak.

„Amikor Jamie és Katie külön vannak, SMS-t küldenek, hívják és Skype-olják egymást, és mindig találkoznak, amikor ugyanabban a városban vannak. Amikor New Yorkban van, egy autót küld érte, és egy magánlakásban találkoznak, mindenki kétségbeesetten várja, hogy a nyilvánosság elé álljanak” – mondta a forrás.

Emlékezhetünk rá, hogy a pletykák, amelyek a 'Django Unchained' sztárját az egykori Mrs Cruise-hoz kötik, akkor kezdődtek, amikor tavaly nyáron táncolni látták őket egy Hamptons-gálán.

Nem esett jól Katie Holmes volt férjének.

Tom Cruise állítólag feldúlt a hír hallatán. Egy forrás azt mondta a The National Enquirernek, hogy a Mission: Impossible színész úgy érzi, hogy elárulta Collateral-társa, Jamie Foxx.

Az Enquirer forrása azt is megjegyezte, hogy „sem Jamie, sem Katie nem akarta, hogy ez az ügy nyilvánosságra kerüljön. Jamie el akarta hallgatni, mert úgy gondolta, hogy Tom barátságuk elárulásának tartaná . '

Tavaly októberben a 46 éves Foxx azt mondta az Entertainment Tonightnak, hogy a pletykák nem igazak.

„Valójában ez elég mulatságos, mert egyszerűen táncoltunk egy jótékonysági rendezvényen sok más emberrel együtt” – magyarázta.

Várjuk meg, hátha Suri anyja, Holmes ezúttal tesz valamit a pletykák eloszlatására.